Benen lägger av alltså!

Hey och hå! Idag har jag ytterligare gått runt och väntat på telefon samtal. Men inte än! Annars så mötte vi upp ännu en tjej som ska bo med oss här så nu är vi jag och 4 tjejer och imorgon kommer den sista. Hur ska detta gå. Börjar smått känna mig som en bög nästan. Hör man nån skrika "vars är mina trosor" då kollar jag ner och ser så att jag inte har tagit på mig dom. När dom fnissar så fnissar jag?! Vad är det som händer? Jaja. Ta dagarna som dom kommer! Idag så vandrade vi runt i staden och det tar fortfarande aldrig slut med affärer! Det går inte att gå i alla affärer på en dag som man kan i Umeå. Fast under 1 timma där;) I love Umeå.

Ja nu ist för att skriva så lägger jag ut lite bilder från promenaden i staden.

På promenaden så var det märkliga saker i skylt fönstrerna. Stora bakelser!

Till och med King Kong som gillar att måla rosa!

Vi köpte kakor som kallades Makaroner. Sjukt goda! Sen in i gallerian!!

På väg in fick vi syn på skyltdockor som hade så himla cool design!

Sprayflaskor som var giiiigantiska!

Jasmine med någon ghetto bakgrund i gallerian vi sedan kom in i!

Folk som köade för att köpa dyra väskor och. DYRA saker där inne.

Sen kom vi till toppen av gallerian där utsikten var Amazing!

Taken som är perfekt byggda för mig som är en jävla apa!

Utsikten ner var den gigantiska Catwalken som höll på byggas inför ikväll
till Paris Fashion weekend! Dit blir det att fara ikväll. Med Party humöret!

Och det var flashiga trappor upp till vissa affärer!

Här är ett tuggummi packet jag snodde! Ur en korg påvägen ut.
Räknas det som stöld? :)


Ja det var min dag idag! Nu ska jag fara och äta Pizza och sen börja festa!
Saknar umeå riktigt mycket och dig :/ Aiiiiitt nu kör vi! Ses i rutan snart!

Lite om Intervjun o Auditionen.

JA då var det ju också så att om man ska roll eller så i disney så är det perfektion som gäller. innan intervjun ska man stå och le framför juryn och det var det jobbigaste jag har gjort i mitt liv. Mina kinder eller muskler vibbrerade som en spasmer dildo. Sen i profil också, och där är ju en spegel som verkligen förstärker allt om hur ful man är när mna fejk ler. allt det plus att man är nervös.

Jag som tyckte så mycket att jag skulle vara perfekt som Peterpan eller många tyckte det. Det var jag lite smått också, men så klart så är Disney perfektionister. Så mina tänder va inte 100% raka och vita. Så jag passade tydligen inte i den rollen. Haha sjukt.

Momenten var mins sagt underliga. Men roliga var dom. För du var ju inte den ända som gjorde bort dig. Nej då. Det var ju 40 andra som också såg ut som ett sär samtidigt som dig! Man skulle imitera en Cowboy, och sen en pirat, och sen välja en av dom 7 dvärgarna, och sen en ond Disney figur och sen en prins, Avsluta med en ståhej ending av scen. sen var det Koreografier. Dans dårå. Och det var jätte jazzigt, och på hög nivå. Jag hörde lätt innan. My ass lätt. Jag dansar på svår nivå men det där va inte lätt! Kan jag säga. Och det va så underbart efter man gjorde allt och va så nervös och sen var det 8 kvar som klarade det. Jag och en annan tjej var dom som va på Topp! Japp jag skryter nu! För jag är så jävla nöjd! Men om dom ringer blir jag mest nöjd så klart! :)

Här är min framtand som sabbade min Peterpan roll :( Haha

Thursdays

Hahah bra start på att celibrate:a? Deckade typ. Snyggt mangelito! Men nu till dagens shit. Jag har inga planer förutom att vänta och vänta på svar från Disney, Jag blir galen! Sjukt galen. Det är som att din drömmtjej ska ringa dig fast hon inte gör det. Man vill och vill  men inget händer! Ring för fan! .. Hoppas dom läser min blogg på Disney så dom fattar att jag menar allvar! :) hiihii..

Nu ska vi baka Scones om det nu stavas så! Sjukt gott. Sen ner på stan och lalla runt, det är ju som sagt ändå rätt okej väder! Men! Vi ses i rutan snart, Ska fota idag också så ni kan se vad som händer o shit:) Over and Out!

It's Tonight And It's Late It's Nice Let's Celebrate!

Ikväll ska jag ut och fira att jag klarade Auditionen! Så den är gjord! Nu är det bara att vänta och se om dom ringer! Och sen nu snart ska vi ut och dansa på någon fet fransk hiphop club! Kommer bli awsome! Men först förfest hos någon fransman som heter Will! The man! även kallad som "Will on fire" Kan bli roligt att gå ut med någon lokalkändis som känner folk! :) Nu ska jag duscha! :) Puss och kram och bläng! ikväll blire hiphop och häng! Stek! Peace out!


Mys bilden med lite rosé i kroppen! :*

How it Went!

Ni vet känslan när man just ska komma och sen plösligt måste man vänta vänta vänta? Det måste jag göra nu.
Jag klarade alla moment man skulle göra, 5 st! Och dom renasde bort folk i grupper efter varje moment. Vi var typ 40 eller mer som sökte. Jag tänkte bara hur i hela helvete ska detta gå? Hur ska man få skina? hur ska dom se vem som är bäst och shit!? Efter all trängsel och en jävla massa saker att göra rensades folk bort tills vi alla var 8 st kvar tror jag. Det var vi som KLARADE AUDITIONEN!

Jag och en tjej var dom ända som var kapabla eller dugliga att vara med i alla moment i disney. Vi 2 var toppen på moset liksom! Men som ni läste på rubriken "Ni vet känslan när man just ska komma och sen plösligt måste man vänta vänta vänta? Det måste jag göra nu" -Vad jag menade med det var.....

Han skulle ringa mig, Om en plats bara blev ledig. Då blev jag less och visade det med ansiktsuttrycket och då sa han ta det lungt vi kanske ringer dig imorgon eller nästa vecka, man vet aldrig. På Disney droppar folk av ofta så det kan komma en plats när du minst anar det! Och då fanns hoppet. Men VADÅ RINGER?! vafan :P Less på vänta. Hatar vänta! Inte kul! :( haha

Om dom inte hade varit intresserade eller så hade dom inte sparat oss 2 till Intervju, berätta allt om disney och sen sagt att vi 2 av alla är dom enda som klarar av alla 3 olika jobb på disney?! OH hatar vänta! :P


Här har vi Hon som fixade allt till mig! Ms. Jazzy And....

Jamaldy in the line. Outside the Audition la Disney


JURYN! Jobbigt läge!


På morgonen stod vi länge och sen fick vi komma in! Jag va vaken sen 8 och va i kön redan vid 9! Och sen höll allt sammanlagt på till kl halv 5. Sjuuuuukt länge. Helt slut i kroppen och orkar inte med att vänta längre. Klarade allt och fick jobbet men nu vill jag veta om jag verkligen får det. Med tanke på om det finns plats eller nån lucka! Vill ha villa ha! :) Haha. Nu ska jag sova. Kroppen-Sinnet-allt är slut. Och inatt ska vi fira! På någon fransk hiphop club! SÅ nu blire att vila till kl 10! Peace out alla som taggade upp mig!! Ni är bäst!

Över miljoner steg.

Hej och hå readers! Galet det har varit idag. Alltså Paris är så jäävla stort! Gått runt och gått runt och sett en jävla massa underligt folk. Helt sjukt! Men det är kul! Vi har varit på en rund tur på alla kända museér och andra saker. Ni kommer få se lite bilder på några saker såklart. I helgen är det något som heter.... "Nuit Blanche" Som betyder "Vit natt" Och det menas med att allt är öppet! så man kan festa till kl 12 på morgonen och softa gallerior! Galet bara...Men men här är några bilder från idag! Vi har Jasmine i köket så därför kan jag sitta och blogga haha.. :)


Jag på någon gata påväg mot en jävla massa sevärdigheter!

Här är min nya College tröja jag köpte

Paris har så fina klippta träd så dom förtjänar att vara med i bild!

En av klockorna jag dog för, Men för dyyr.

Dessa klockor gjorde mig knäsvaga! Dyra också!

Jasmine pillar bland jackor att köpa.

College jackor på secondhand. Galet!

Min dröm affär, Men det fanns 100 olika på samma väg :P

Skorna som kostade skjortan och var äkta!

Varför inte inrista sin Fifty Keps!

Snygga Glas pyramiden! Sjukt!


ses i rutan snart:)

En tisdag i Paris

Snygg. Stressar runt i Paris staden kl 9 på morgonen och sen kommer man försent och... Plösligt är Audition imorgon! Vilken relaxighet:) haha Men nu så taggar jag jävel till imorron och har snackat så mycket om det idag med Jasmine (Rommie)

Nu har vi ätit Pannkakor med Chocklad:P och ska börja sippa ett vinglas Rosé och sen blir det ut på popquiz! Kommer bli skoj! Sen kanske kolla in någon klubb! Tusen tack för att ni alla finns som hör av er! Jag får mer än hemlängtan av er! :) Men ni är ju bjudna hit! haha!


Hon skrattar åt en trummis:)

Första dagen i Paris

Hela dagen har varit kaos. Skulle möta Jasmine när jag landat i Paris. Då upptäcker jag att Mobilens batterier håller på ta slut och Mina pengar på mobilen är slut så jag inte kan höra av mig. Hon försöker ringa mig men kommer inte fram. Jag hinner att skriva hennes nummer och vars jag ska på en lapp innan mobben svek mig. Jag skulle ringa från någon automat med då har dom slutat med mynt och det var det ända jag hade, så.....Panik..... Men i slutändan såg en kille mig med 4 tunga väskor när jag var på väg upp för en STOR trappa. Så han erbjöd mig hjälp! Sen frågade han mer saker tillslut ringde han jasmine åt mig och då mötte jag henne till slut! Efter 3 timmars virrande i Paris.

19.25 Sitter äntligen framför datorn och har fixat alla papper som ska till auditionen imorgon! Kommer bli awsome. Nu har vi också varit och handlat, sjukt att man kan köpa rose för ca 20 kr. Galet. Sen så är det jätte mysigt i nya lägenheten och vi bor rätt centralt i Paris också. Imorgon ska jag skaffa ett nytt nummer. In Paris style!

20.26 Nu sitter vi alla 3 vid våra datorer undertiden Maten är i ugnen! Fixade så man kunde lägga in bilder också! Så nu jävlar blir det en liten bild bomb:)


Efter en show slappade man på Waynes

Grabbarna som var med på sista festen Middagen

Gunter-Galen-Gubben o jag var Gymnast

Min resa från Umeå

Jasmine framför Paris globen :P

Vårat kvarter

Någen Fet staty. Helt galen!

Kvartingar i förpackningar? :P

Inne på deras "ica" men det heter något annat jag inte kan uttala!

Pappa Körde mig 4 på morgonen till planet! :)

Jag och Jasmine ute på upptäcksfärd!

Vanliga starköl och Stora jävla öl!

I planet påväg till Paris!

Avslutar kvällen med Chocklad wofflor och mjölk!


Ses snart! Ska hålla er alla uppdaterade! Imorgon är Auditionen!!!!!!
Önska mig Lycka jävla till!

At the airport in Riga. And so far.........

05.30 Jag klev just in i planet med en liten marginal av tid. Sista sekunden att checka in och kliva igenom gaten till planet. Tidsoptimisten som jag är måste jag säga är fan inte lätt. Inte bara med att jag var sen, så fort jag steppade in med lätta steg och log mot flyg tjejen så hälsade vi på varandra ”Hello”….. Engelska. Det var då jag tänkte, Nu är det på allvar. Svenskan kommer inte användas. Förutom på bloggen då! Nu sitter jag på planet och har just tagit farväl av mormor som jag bodde hos och pappa som skjutsade mig. Planet har bara en massa kvinnlig personal. Nice. Inte så märkvärdigt egentligen.

06.04 Landade just i Wasa, tror att det är i Finland men vad fan vet jag? Jag är sämsta på geografi eller vad det nu heter. Men jag måste säga. Att vara i luften och se molnen så stilla måste vara bland det vackraste jag sett på länge. Molnen såg ut som ett jätte stort Öl skum som gjorde en törstig! Men inte blir det alkohol nu nä! Nu innan jag ska lyfta igen så blir det att se film. Vilken? Jo det blir en komedi! (18 Year Old Virgin) handlar om någon tjej som är oskuld som 18 åring. Jobbigt att se en sån film som ensam kille :/ 10.000 Meters klubben med fröken höger…. Eller inte…. Haha Just Crossed the line.

 

06.49 Sedan sen jag var liten så har jag aldrig tagit mig tid att läsa en bok. På skolan när vi skulle läsa böcker och sedan lämna in en rapport om boken vad den handlande om. Jag var alltid personen som sket i att läsa den och lät kompisar eller google göra jobbet att avslöja allt om boken. Jag tror väll att jag är en aning för sprallig person för att koncentrera mig till 100% och fullfölja läsandet. Idag börjar jag läsa min första bok. Och jag är redan fast. För jag drömmer mig lite bort av att nån dag vill jag att detta händer mig fast lite i andra banor. Boken heter (Andreas Carlsson – Live To Win) Men att läsa var fan inte lätt. Jag är inte säker på hur man ska hålla en bok? Den är tyngre på en sida när boken är nypåbörjad. Så jag undrar om jag snart frågar min granne bredvid mig att hålla i den medans jag läser. Tusen tack Melissa (Min syster) som gav mig boken som avskedspresent.

 

07.50 Jag vet inte vad det är men jag vakande just upp i Riga med ett stort leende på läpparna. Kände mig lycklig som en räka. Inte för att jag vet hur en räka känner sig när den är lycklig. Men jag kan tänka mig att när en räka väl är lycklig så är det så jag känner mig just nu!

 

08.18 Well, First of. Nobody here in Riga seems to speak english. And i constantlly think that someone is going to rob me. This starts to feel really uncomfortable. Men skit samma. Nu är det så att jag sitter på något café och äntligen fått tag på internet. Ni måste ju få veta lite hur jag känner och så. Nu sitter jag och vaktar någon tjejs Laptop medans hon handlar fika. Ändå att jag ser pålitlig ut?! :) Snyggt. MÅSTE BARA NÄMNA att jag lyssnar på Keisha - Tik tok i ett annat språk och det låter förjävligt. Försök att få en wannabe gangster att prata NORMAL engelska, så kasst låter det.

 

Såhär koncentrerad är jag på livet för tillfället! Inte cool haha

Ses i rutan snart!


inte många timmar kvar!

haha. Shit va man kommer sakna folk! Gud. Har aldrig kännt så tungt att lämna något som det gör nu. Sjukt!! Men men, Annars så rullar allt på bra med packningen och allt annat! Vet inte riktigt vad jag ska nämna. Allt känns skummt bara! Men, ska upp 4 så nu ska jag sova! Ses snart! Pezzz!

Umeå - Paris

Det som är bra med allt är ju att jag inte har koll egentligen.
Jag ska hädan efter om jag får jobbet prata engelska liksom, det känns annorlunda. Men jag ser det från den ljusa sida. Alla säger att paris är ett ställe där dom mest gillar att prata sitt språk och föredrar att helst inte prata engelska. Så, så hemma känner jag mig inte haha. Men jag har ju min plan, jag ska förbereda en flagga som jag alltid har i fickan, typ en tyg flagga som man kan veckla ut och sen en bil antenn i fickan som man drar ut sen pussla ihop det så jag får en flagga. Sen ska jag vifta med den tills en svensk kommer fram och pratar med mig och om jag inte får jobbet på Disneyland så kommer jag absolut inte kunna jobba i en klädsbutiks som jag skulle vilja. För mode är stort i Paris/Frankrike och jag föddes för att kläder finns. haha lät fucked men så är det. Mig i en butik där skulle vara svårt, för om nån frågar mig vars tröjorna finns och sen vet jag inte vafan tröja heter på Franska. :/ jobbit läge. Men man ska leva för stunden. Göra det man känner för och gör det. För man ska inte leva efter begränsningar, Man ska se Möjligheterna och "Go for them" Så kommer man kanske någon vart istället för att vara begränsad.

Jag  insåg just att jag skriver som en krattttaaaa..... haha



Om ni är på stan kan ni alltid kolla in Citymagasinet som finns överallt på stan och läsa krograpporten jag skrev! Den är på sida 63 och där står hela min Lördag från morron till morron. Om ni vill! :)


Ses i rutan allihopa!

En bättre! Im in love!


Masterpiece


SÅ där! :)

Förbannad.

Audition är på Tisdag. Jag flyger tidigt på måndag! Idag skulle jag hämta papper från skatteverket, nått personbevis eller liknande. Och efter allt är klart och stämplat och underskrivet, vad händer då? JO det är på svenska och inte på engelska. Och ja kommer inte hinna att ändra det. Hur i hela helvete ska man fixa detta. Om det inte blir av och det är meningslöst att fara då bryter jag ihop för ett sånt här litet fel!

Varför ska man ha det med sig egentligen. Men tydligen är det ett måste!!!!!! Kuk

Fredag är en dag som är nice. Men vädret är inte stek!

Gårdagen var fan i mig kul. Det blev fest och karaoke och idol! Fy och fan va trevligt!
Idag så ska jag fixa papper som ska med till paris! Införskaffa nya party påsar och sen rocka golven ikväll!


ATTENTION!


På Lördag så blir det Fetförfest och sen utgång på. KROGEN KROGEN! 18+
Det är nämligen så att Jamalde & Exon Lirar ihop med Dubbla Dj-Bord och det kommer bli en galen Blandning av Upptempo musik som kommer få era förtter att skaka så ni automatiskt kommer att dansa!
Nu jävlar kör vi! Lördag! HEY!

Sen på måndag kl halv 5 på morgonen lyfter planet och jag drar mig vidare mot Paris för min audition på DISNEYLAND! Önska mig lycka till så att jag fan får jobbet! Nu blir det fika! HEY! :)

Last days before the plane picks me up

Ja då satt man och förfestar med polare och ska snart se idol! Kommer att bli nice, blir som en bra tagg innan vi sticker på Krogen Krogen på Karaoke kväll! Känner att det var länge sen man var en sång fågel live inför folk! :P hahah...
Nu jävlar börjar det pirra i magen innan man sticker. :) Haha.. Hoppas jag klarar auditionen!! Det är det ända som är i min skalle! Menmen!



Party peeps! We know how to rock it:)

NU!

Äntligen!
Fyfan vilken ångest jag har haft. Tappade bort laddaren till min lap så jag har inte kunnat blogga eller göra nått. Mitt liv höll på gå under! Men nu så.
Igår skrev jag klart krograpporten som kommer att stå i CityMagasinet i nästa nummer! Kolla in det. Sen så har jag äntligen bokat biljetten till Paris så nu är det klart också! På måndag far jag! Underbart! Längtar efter att se en ny miljö! Hoppas jag klarar Auditionen bra så jag får jobbet på Disneyland! skulle vara underbart!

Vad är nytt förutom alla känslor som åker bergodalbana!?
Ja vi ser väll. Ska börja uppdatera oftare iaf! Tills dess ses vi i rutan snart! Peace out! :)

Tusen Tack!

Vilken jävla upplevelse! Efter att ha jobbat intensivt på att försöka göra festen till ett kalsas så blev det tamafan succé! Jag va sjukt glad hela kvällen! Jobbigt att det blev en jävla massa telefon samtal, men det räknade jag med eftersom jag var ensam att göra allt!

Förfesten och middagen i Bröllops sviten var underbar! Alla som var där var bäst! Helt sjukt kul! Sen efter det så drog vi vidare till Ängen där festen skulle vara! Där var det lite folk först men efter några minuter så kom det en jävla massa folk på rinnandes! Och Blev ett tryck där med! Synd att det fanns uppståndelser som gjorde att festen fick stänga tidigare pga. Stök och trams. FY! Men det är skit samma, För efterfesten var ju ändå kvar på listan! Anlände på efterfesten (Waynes Coffee) Dagligen brukar jag sitta där som en stammis och alltid tänka, Fan va coolt att göra fest här. Och dricka på stället! Nötte på idén en sekund och där efter så förverkligade jag den:) Och det visade sig vara sjukt bra! Och lyckat på samma gång! I veckan far man till Paris! Och sen blir det att blogga där ifrån om man får jobbet på Disneyland! Håll tummarna och tårna för mig så borde jag lyckas!

Afterparty People At Waynes!

Tack till:
Blixten (Ljud och ljus)
Robert Kragh (Sångare)
Peter, Simon och Oskar (Mates Of mine)
Simon och Jonathan (Sångare)
Finest, Matte och Bagger (Bartender)
Mattia (Dörrvakt)
Waynes Coffee för Trevlig och Underbar personal!


TACK!



The Day! Time To Fotprint!

Idag vaknade jag pigg som en solstråle även efter att jag har lagt mig kring 4 på morgonen! Vaknade ändå runt 8 på morgonen! Sjukt lyckat! Nu hinner jag hitta på och göra allt under dagen! En jävla massa förberedelser ska göras inför ikväll! :) Kommer bli niiiice!

Nu taggar jag ut dom sista platserna för efterfesten också för dom som är taggade på komma!
Plats: Waynes Coffee
Pris: 70 kr
Ålder: 18+

Kommer vara fett med ett café omgjort till en club för en kväll! Nått man inte vill missa. Men det kommer ju bilder senare om "du" inte kommer! Få platser kvar, HEY!

Nu väntar jag på stickan för vi ska göra en jävla massa körning!
Och som ett plus på all stress idag så ska jag skriva en KROGRAPPORT till nästa nummer i Citytidningen!

Så här ser jag ut idag, Skräpigt klädd innan man drar på sig fin kläderna ikväll!!!!!


Byxor. H&M Och Tshirt. BikBok!

Min fredag och Lördag!

IDAG!
Nu har man nästan gjort allt! Club anläggning till efterfesten och PA systemet till Underhållningen! Säger bara att efterfesten kommer bli amazing! Några platser finns kvar till efterfesten 03.00 för dom som vill rocka till dagen efter också!

DAGEN NÄSTAN HÖJDPUNKT.
Ginger kom på besök. Bredvid satt Ztickan och stacktill med kommentarer. Och bagarn bagger lekte kok.

NOW TO ME
Min dag på Lördag imorron kommer att vara As trevlig!! Sista festen dagen!
Vakna upp på morgonen och så fixa till allt inför förfesten. På morgonen från,
11.00 blir det att fara på bolaget och köpa ut en stor beställning till, Förfesten och Efterfesten. En jävla massa kommer det att bli. Sen drar vi vidare till Hotellet där vi ska ha förfesten.
Kl 16.00 Kommer beställningen av mat från the maker of all jamalde (Pappa). Massor Av lyxig Malaysisk mat. Där 17 st av mina vänner är bjudna och våran hunger ska försvinna. Som Usama binladin. Efter maten så blir det fram med partydrickan och börja lite smått.
22.00 börjar festen!
22.15 kommer taxibilar och våran färd mot festen börjas.
02.00 In mot efterfesten på Waynes där vi förbereder en jävla massa till folket till efterfesten!
Där rockar vi hela kvällen från 03.00 till 06.00! Rätt slut kommer man att vara!
06.15 Beger jag mig till Hotellet där min kompis har fixat Bröllops sviten att sova i! Där dör jag:)

Nu längtar jag till imorgon!! :)



ATTENTION ALL PARTY BUGS!

Tagga till då! Nu är det bara tamefan bara 1 dag kvar!
Vilken Chock att biljetterna rök lika snabbt som Odain kan springa. Så biljetterna är alltså slut! Och efter massa möten så fick man äntligen igenom efterfesten! Och den är nästan lika lång som festen!

Efterfesten är från kl 03.00 till 06.00!
Dj finns på plats och bortskruvade bord gör plats för dansgolvet! Endast denna kväll är det bra priser på mat om man är taggad på fylle käk! Sen så säljs bärs där! Eftersom det är Listat folk så är det okej :) 100st får komma och några få platser finns kvar!

70kr och efter det så smälls namnet på listan!
Om man nu vill festa vidare denna kväll till 6 på morgonen i stan:)
EFTERFESTEN är på Waynes Coffee!! Dröm stället!

Nu blir det sova och sen upp o hoppa! :)

2 days left!

Sjukt!
Nu börjar det verkligen närma sig till festen!!

Dagens Mormor Kommentar:
-Magnus, jag har en fråga till dig
(Lät som att hon skulle berätta nått riktigt djuuuuupt)
-Varför avslutar du vissa meningar när du skriver med en massa, P:n och O:n och S?
Jag svarade.
-Mormor, det är smilisar man brukar göra på slutet av meningar.

Igår!
Var på Olearys igår och festade med kompisar. Sjukt hur full man blev när man vet att man la sig i sängen och vaknade på soffan och dagen efter säger mormor att hon är förbannad på en för att hon hade hört mig skrika på kvällen och jag kommer inte ihåg nånting. Att jag har skrikit inlåst på toan liggandes på golvet!? WTF! Annars så skrattade jag 80% av dagen för det blev ju som sagt helt sjukt mycket komedi inne på max i 3 timmar. Men..

Idag!

Ska möta folk och fylla listan till efterfesten!

Fest! +en till Fest!
Hej och hå alla glada.
Nu är det så att alla biljetter till festen rök fortare än jag vet inte vad. Lyckat iaf! Så det ända som finns kvar är som sagt Efterfesten. Och den är snart fylld så. 70 kostar det och då ryker man upp på listan. Nu tänker många "Ofta JAG ska betala 70 spänn för en efterfest!?" DÅ är det ju så att den här efterfesten är lite större en den som "du" tänkte fara på.

Jag abonerade Waynes Coffee och där kommer festen att fortsätta! 100 får komma! Dj kommer finnas på plats och bord kommer bli bort skruvade så dansgolv kommer att finnas. Natt käk finns där, Billigare än vanligt! Och andra goheter kommer finnas på plats. Fotografer och live uppträdanden får natten att bli ung igen och tiden för efterfesten är. 03.00 till 06.00! En natt man inte vill glömma! Några platser finns kvar! 18+



Underbart. Its Magical! :)

Brutalt lyckad dag (Måndag)

Dagens Fynd!
Idag när man var ute på stan så hittade man rea skyltar så klart med mina blatte ögon som letar efter låga priser, nej jag kröp inte på golvet, Jag kan läsa och det stod REA med röda bokstäver. Så fick det bli 2 par sol glajjer som var riktigt tuffa. Sen så haffade jag en Vit plast klocka som är sjukt snygg. Kommer väll synas mer eller mindre på min arm sen sist men inte minst så var jag inne på Bikbok och köpte en T-shirt! Okej, Sjukt snygg! Kommer ha på imorgon och framförallt lägga ut på bild imorgon! Ikväll är det sent så:/

Dagens Lyckade Möte!
Äntligen så lyckades man få igenom efterfesten nu! Nej, jag kommer inte nämna vars. Inte på min blogg eller Facebook. Den kommer komma ut via munnar. Jag tror inte att det är så bra att nämna den på bloggen! För då kommer det bli ett jävla liv och platserna kommer försvinna snabbt. Det kommer komma ut snabbt ändå! :) Centralt och underbart ställe, som kommer rocka så mycket fett denna kväll! Dj kommer finnas och live uppträdanden, Vimmelfotograf samt Drickan så klart! Mat och snacks finns på plats för försäljning! Kommer kosta 70:-

Underbara Kvällen!
Sen som gräddet på mosen efter att varit spänd under dagens bravader så blev det bio! Filmen heter INCEPTION, och det måste ha varit den bästa filmen och ..... Jag finner inte ord för hur bra den var! Bra uppbyggd, bra skådespelare, sjukt bra scener och trevligt sällskap! Jocke, juneblad och luddelito! Nu sitter jag hemma och chillar fett bara! Ska försöka sova och sen blir det upp och tagga folket till festen. Biljetterna är snart slut och efterfesten är släppt!

Ses i rutan snart! Holla holla!

Veckans första dag! Lets do it!

haha:) Nyvaken och nu blir det duschen! Ska ner på stan och luncha med en kompis så.
Min mormor lyckades ytterligare lämna en brutalt skön kommentar igen. Hon tyckte att det knappades på mycket på tangenterna och tyckte att det lät som teckno musik jag brukar spela, Fast ja lyssnar ju på house så. Sen sa jag nä mormor jag skriver och svara på mail till en massa bara. Sen visade jag henne. Och hon sa att:
"skulle jag försöka skriva så där så skulle jag lyckas starta ett nytt språk eller så blir det utlänska" Jag tyckte det lät kul. Med en bon-bon-bonlänsk dialekt haha..

Studio idag, Men har fortfarande svårt att bestäma mig vilken låt man ska dra. Jag sitter och sjunger på vissa och plösligt så märker jag en sak. Det är morgon och jag har fan inte borstat tänderna. Så jag va fan nära på ta självmord! Nu längst upp står det. "Nyvaken och nu blir det duschen" Plussa på borsta tänderna. 2 gånger...
Sen blir jag så himla stressad av att tiden går så brutalt jävla fort!? Det är som att tiden vill att jag ska flytta det är ju helt bizzart! Jaja. Nu ska jag göra mig i ordning! Ses i rutan snart! :)

Mitt bästa inlägg hittils!

Fyfan vad rak kille. Så allmänt skön rakt igenom! Skulle villja träffa han live!
Magiska Moves ni kommer se mig köra på klubbarna! Ta en titt!!!!!


No Sun this day, Put away "this" and you get the day.

Party peppningen!
Nu börjar det synas!
Allt klarnar upp iaf. Men jag fattar inte hur mycket man måste göra egentligen. Jag tar på mig nya saker konstant ist för att bara go with one thing. Men är man en One man party så. Ack ack, Men nu är jag peppad. Ca 2 veckor kvar tills jag flyttar till Paris för min Audition på Disneyland! Önska mig lycka till allihopa!! Biljetterna släpptes i torsdags tror jag det var och det är ca 1 vecka kvar och biljetterna är.... Nästan slut! Så, sista spurten nu då! Kör hårt!


DJS
Djs på festen och Musiken kommer att vara bruutal! Vänner kommer att joina och spela underkvällen så ni alla ska få rocka dansgovlet till max! Vi har Mig Dj Jamalde på Hiphop & Rnb! All Urban musik! Wino på Salsa house och Lounge! som får stämningen att bli incredible! Gurra att the House part! Kommer bli epic! Dj Banaza plays Nostalgi musiken, och gamla favoriter och låtar man oftast sjunger med till bara för att dom finns! Dj Luddelito och Junis (Akademiks) Lirar lite Dubstep och electro o shit som är farligt att dansa till. För oftast gör man moves som inte borde finnas. Just därför älskar man dubstep!

Last night And Tonight
Igår så blev det maskerad! Sjukt kul. Det är typ första gången på länge jag var på en hemmafest, eller lokal fest! Ser fram emot mer sånt! Och fylla blev det alltid, Älskar att flumma och bli som ett barn igen med vänner! Som att tjuvplinga? Hoppa på andras studsmattor? m.m.. Så himla underbart! Ikväll ska jag kanske fara och sjunga i studio.

Ses i rutan snart alla Party animals;)

Fredagen dårå!

Jajemen! Då hade vi problem att fixa förfest......Då blev det att hyra en svit på hotell ist! Så nu sitter vi här och dricker och väntar in folk som ska komma och snart så blir det part party på Rex! Idag så har jag fotats för våran idé till en poster, och sen så har vi bara glidit runt på stan! Brorsan flyttade till Olso idag och jag till paris om 2 veckor! :) Taggar sönder till sista festen och biljetterna ryker snabbare än tänkt. Så det ser ut som att det är en vecka kvar och ingen biljettkvar snart! Ses i rutan snart! Dags to get the crunk on! :) Holla!



Nu är det vi på uppvärmingen och snart rinner det på med ett antal! :)

My man rockin the mic!

How about som hidden talents? :)


Införskaffat!

Idag så köpte jag ett par tjejskor på Monki som inte ser ut som tjejskor på! Sjukt nöjd!
Måste bara göra en teaser! Om mötet på lördag blir lyckat och efterfesten blir där. Kommer det till 100% bli den glassigaste efterfesten! Och det säger jag bara! Sjukt! Nu ska jag möta polare sen snacka över ett glas rosé! :)
Ses imorgon så för ni höra nyheter som är roliga. Hela dagen idag höll på krasha. Explodera. Kollapsa! Men den gjorde en 180 och allt blev bra! Hola! ... Ses i rutan! Hey!

SPRID ORDET!!!!

!!!!!!!!!


FESTEN ÄR FLYTTAD TILL RESTAURANGEN ÄNGEN VID MARIEHEM CENTRUM! SPRID ORDET! BARPRRISERNA BLEV BÄTTRE:) BILJETTERNA ÄR UTE NU! GO GET ONE INNAN DET ÄR SLUT, BEGRÄNSAT ANTAL!!!!!!!

BILJETTERNA!

Äntligen så är biljetterna tryckta och klara! Men det är begränsta och jag säger bara... Festen kommer bli insane!
Tagga till 18 Och samla ihop alla party partiklar i kroppen!

Drickan kommer vara billig! belive me this ;)
Taxibuss, 8 platser kommer man kunna ta från kajen från 30kr per person!

Och klä er snyggt, Typ överdrivet för denna kväll! För denna kvääll är ju trotts allt sista festen!
Vad gör vi? NU KÖR VIIII!!!..

Till o med Fanta o rosé finns att köpa för billigare än alla andra priser ;) haha
ses i rutan snart! 

Nämen Tjenare allihopa!

Nu blir det paradisbadet i övik som gäller och filma några mer clip! Och hoppas på att det blir något rygg/magplask! haha .. Jag är taggad! :) Nu kör vi! Ikväll blir det corona! :)



Orakad! Men inte snart!

Lite Klipp från Badhuset

Såhär blev några av sakerna som gjordes!



Först misslyckades jag........

Sen lyckades jag! Fast slog över och fick baboon ass.... (RÖDRUMPAA) AJ!

Sen dök jah på mitt sätt :)

Lite volter från 3:an!

Och sen blev det Bakotvolter som jag misslyckade på men här är en som funkade:)


Fler roligheter kommer senare! :) Nu ska jag sova för klockan är fan mycket! :)

Impuls är det bästa!

Jag vet inte varför, jag säger inte varför (Varför) Därför jag är rädd för allt som har med varför att göra, nu ska du få höra, Om varför allt som har med världen att göra........ Eller nått :)

Impuls saker får en att må bra, när hjärnan, sinnet, en själv bara hålls igång. Imorgon ska jag på möte kl. 08.00 på morgonen på tryckeriet. Sen så har jag möte i telefonen kring 13.00 om lokalen till Dansuppvisningen på festdagen. 18 september 15.00 till 18.00. Sen så ska ja möta upp folk och hur kommer det sig att jag prioriterar badhuset i Övik då? .. Jo! För att jag är konstig! På kvällen blir det Corona! Och dansa med vänner! Taggande som fan!

Nu sitter jag och försöker välja ut vilka klipp som ska in på youtube! :)
sååå ikväll kommer några badklipp fram!

Sickt. Så ska man utnyttja barnens lekparker!


Minnesvärt inlägg!

Till sista festen......

Postat av:
Muskel_Knutte

140kr -25% från Vasaplan till 5KNOP. 140 X 0.75 = 105KR
4st i en bil = 105/4 = ca 27kr. Lägg på lite dricks till taxin = 30kr/person.
30kr + 100kr = 130kr
130kr för att få tillgång till billigaste priserna i stan + höstens skönaste fest - JA TACK!

2010-09-03 @ 04:52:20

Där har vi en riktigt bra uträknat, och jag har ig i matte A :/

Träningsvärk like a ma a fakka

Fyfan vad kroppen värker efter alla volter vi gjorde igår på badhuset. Nicke har varit seg på att ladda in och skicka så förhoppningsvis kommer klippen ut ikväll på bloggen! Idag spenderas dagen på stan! En kaffe med kompis och kanske en photoshoot! Och massa andra saker. Allt ska finslipas till nästa lördag! 18 september, Sista festen! Fysatan! Jag kan inte sitta still med tanken på hur kul det kommar att vara! Biljetterna ska släppas idag eller imorgon. tryckeriet är inte alltid det snabbaste som finns på jorden!

Idag gick jag förbi en skola. Där man såg små kidesen springa om kring och vara så jävla begränsade. Får inte lämna skolan efter en speciell tid. Lyssna på läraren och vara tyst. Sen när När klockan ringer ska dom in, det var då jag tänkte på när jag var liten. Satt och snacka bakom lärarens rygg och fick en jävla massa tillsägelser! Om man nu säger så. Sen på rasterna kollade jag på folk som gick förbi skolan, som var så himla fria, som slippte allt skit på den här jävla skolan. Och Idag är jag den personen utanför skolgården.

Tanken som skrämmer mig är...

Tänk den dagen man går förbi gamla som bara tittar ut på folket och inte gör nånting och bara sitter och filosoferar på ett ålderdomshem. Sen tycke vi synd om dom för att dom blev begränsade igen! Om några år.. alltså då menar jag många år såklart. Då kommer man att själv vara den personen. Ush! Nu ska vi tänka positivt och vara glad att man är fri! Därför Blev jag dubbelt så glad av tanken att flytta ensam till Paris. Skrämmande men jävligt intressant! Längtar tills man far runt i världen! Ses i rutan snart! :)

HAHAHA!

Kan inte hålla mig.. Jag älskar mormor! Hon kan ABSOLUT inte engelska så varje gång jag sneakar in ett engelskt uttryck eller slang så ser hon ut som en hund som inte förstår vad man säger. Jag sa nyss.. När jag skulle förklara att ett ryggplask bara gör ont tillfälligt eller för stunden. Och "lyckan" vara för evigt. Då sa jag mitt i alltihop, Pain is temporary.

Då tittar hon på mig med bulldog blicken och svarar efter 1 min som ett sött retard..
-Va sa du nu, Penis tempratur?

HAHA.. Nej mormor Pain is temporary. hahah.. Söta bulldogsmormor! :)

Här har vi den lilla räkan som jag lyckades sätta en Fifty keps på! :) ahaha


Badhuset

Snodde en bild från Fridas album! :) Grabbarna grus från gårdagen! David, Jag och Tor! :)



Fyfan alltså! :) jag har nyss varit på badhuset och lärt flippat omkring med Nicke! Och jag säger bara! Fysatan va kul det var! Lärde mig 3 nya tricks och för att lära mig dom eller bara våga göra dom huvudtaget så fick det kosta några plask! Har massor av videobevis som nu är hemma hos Nicke! Han ska klippa ihop lite småklipp och sen ikväll kommer dom att komma ut så då kan ni få njuta av lite roligheter!

Jag säger bara, man märker att man inte är ett barn längre 1 1/2 Timma i vattnet gjorde fan mycket kan jag säga. Som liten kunde man bada i timmar utan att aldrig bli less! Men men, Nu blir det middag! C ya! :)

Bath time!

Nu är det badhuset som kallar! Jag och Nicklas ska filma lite och det kommer åka ut sen ikväll! Hoppas jag! :) så .. Vi ses på ett tag! Peaze!


Härliga tider!

Underbart!
Vaknar kring 9 på mogonen och tittar ut från balkongen som är 10 meter stor och fönsterna är lika stora. Ser bara alla toppar från taken på alla hus, önskar att man alltid vaknade i en svit högst upp för omväxlingen skull, även fast man bor i Umeå! Lämnade hotellrummet smutsigt och går längst ner till receptionen och vidare till frukost rummet. Hur underbart är det inte med en hotellfrukost på en söndag, bakis!? Galet! Aja, Nu har man anlänt hemma och ska in i duschen och borsta tänderna och sen klä sig för en söndag! Glida vidare mot waynes och sen möta vänner och snacka skit! Ses i rutan snart! Peaze!



SUNSHINE SATURDAY!

Fan va nice! Solen skiner och jag är inte bakis! Ska bege mig in i duschen sen ska jag fika! Stan och vip galan står på scemat idag! Dom ringde och ville att jag skulle dansa idag men mitt gäng är omöjliga att kontakta så det blev en pass på det som vanligt! Sen så ska jag fara till Stora Hotellet och kolla in sviten längst upp som jag ska få ha som förfest och sova i! En avskedpresent från min kompis Erik! Besta! :D Sen tagga bolaget för det är ju trotts allt lördag! Så partypåsarna kommer att finnas snart i mina händer! Och Familjen måste jag besöka för var som ett tag sen man hälsade på där! Skönt festgäng ikväll också! Så nu jävlar kör vi! Igår va allt super och man fick se verkligheten skulle jag vilja kalla det! Så nu kör jag mitt race och har kul med alla dom sista dagarna i Sverige! Nedräkningen har börjat! Ses snart i rutan!

Hey!


Inte värd att nämna!

Less och less... Och trött.. Och Less... haha sorry mattia att jag lämnade dig men nuu är jag hos mormor och ska sova! Kommer inte att hända igen! 3 veckor kvar tills jag far! Kommer sakna alla! förutom vissa som inte är äkta! Men vi ses snart! ska sova nu! Hey!

Random!?

haha jag sitter på max med timpan och njuter av maten men eftersom sommaren håller på att försvinna så kommer massa getingar till liv och just den dagen bestämde dom sig öfr att besöka Max! Just där vi satt också. Sen plösligt så ska nån jävla geting som jag skulle vilja kalla Tord verkligen utmana mig i 1 on 1 duell i jag vet inte vad så han skrämmer mig så mycket att jag hoppar upp och ska vifta bort den, istället så träffar jag colan på en dam så den spills ut över henne.. Vilken otur att den damen var SVT Anne Lundberg!



Hej på dej med sötnos :)



Ögonlockens muskler tappar orken nu

haha!
Shit vad länge jag ahr suttit vid datorn idag! Helt sjukt! Men är man ensam och ska styra upp en stor fest så måste man lägga i! Men så tur så kommer det att bli hjälp från och med måndag! Så roligt att många hörde av sog och var taggde på komma! :) Nu Bombar jag ut lite info eller typ all info om festen till dom som inte har sett det än! Så take a look! :D

När: 18 september
Tid: 22.00 - 02.00
Var: 5 Knop (strömpilen)
Biljett: 100:- inkl Garderob! :)
Klädsel: Stiligt/Färg glatt
Erbjudande: Åk med 100100 till festen och få 25% Rabatt!
Ålder: 18+ 18+ 18+

Hey Allihopa!
Nu har det äntligen spikats. Festen kommer hålla till på 5 Knop. En Italiensk restaurang! Som denna kväll kommer bli en Club! Jag vet att det känns som att strömpilen känns rätt långt!

Men därför är det nu kirrat att alla som kommer till festen och åker med taxibolaget 100 100 kommer att få 25% Rabatt! :)

Baren har dom bästa priserna i Umeå för en kväll!
Musiken är allt från, Raggaton, hiphop, house, rock, pop, dubstep och Rnb och massor mer! Allt Och alla Favoriter på dansgolvet som kommer få fötterna att inte vilja stå still!

Biljetterna kommer kosta 100:- som en vanlig utgång och kommer att släppas 6/9 på JC.
Säljare kommer finnas på skolor, och på stan så klart!

JC butiken (Stan) haha
Petter Näslund (Minerva)
Odain Sprintern Rosé (Dragonskolan)
Nazanin Saeedi (Thoren Business school)
Emil Danielsson (Östra Gymnasiet)
David Lindahl (Midgård)
Och fler kommer att nämnas inom kort!

Mates Of Mine. Kommer på besök för att festa och uppträda lite snabbt sådär! Som andra artister under kvällen kommer att göra!
Mer info kommer på det inom kort också!

Nu kör vi!
http://www.ristorante5knop.se/

Waynes = Home sweet Home

Alltså det är ju helt absurt hur mycket tid jag spenderar här. Snart kommer nån och knackar mig på axeln och vill att jag också ska betala hyra för att sitta här! :) hahaha.. Men som chefen på waynes sa en gång när jag satt med massa vänner. "Stör inte denna man, Det här är hans kontor" Hahaha! Underbart. Nu ska jag snart hem och äta och sen ladda hem musik som ska komma till festen!! Ses snart i rutan!

Hittade en Asiatisk vän som jag fick på bild! :)


Lovely Day!

Hey! Då sitter man på Waynes och käkar lunch efter att ha vandrat runt på stan och snackat med folk, som nu också brukas kalla möten. Underbart att vädert lyckades slå till igen och visa den blåa sidan! På tal om allt och inget så hade någon anonym skrivit att festen kommer "suga" och allt är "kasst" med den! Well Matha Facka :) Alla som kommer på festen kommer kunna dricka med dom billigaste priserna från baren, bästa priserna i Umeå! Och varför inte kasta på litegranna att, ALLA som kommer på FESTEN kommer på festen, som åker TAXI med 100 100, Kommer att få 25% Rabatt! :)

Men slut snackat om haters! Och nu till något roligt!
Blev just stoppad på stan idag av en vimmelfotograf! Sjukt skön kille som skulle fota för "Street Fashion" Och det skulle vara en tävling om vem som är Umeå's bäst klädda man! Så i nästa nummer kommer man att kunna se! :) Fan va kul!
City Magasinet!

Nu blir det mat och sen ringa vidare och planera om det kommer vara mer saker på festen!
detta är en kväll ni inte får missa! Alla är välkomna :)


Onsdag natt!

Har suttit hemma hos fredde och sett film (Cops up) Nått åt det hållet. Sen efter det så drog jag vidare till O'learys och lyssnade på live musik och snackade med en jävla massa. Nu när tiden närmar sig farväl så blir det så mycket mer roligare att träffa massa man inte har sett på länge! Sen blev jag bjuden på en Öl för att släcka min törst med, tydligen var det "mesigt" att dricka vatten som jag gjorde då, haha. Dagen har varit helt underbar, sen när man sjunger i mörkret på cyklen och bara njuter av livet och tittar upp i himmlen som är moln fri med en jävla millioner stjärnor så slog det mig, att jag verkligen uppskattar livet. Kommer innanför dörren och är så tyst som möjligt för att inte väcka nån. Då har Mormor bäddat soffan åt mig. HElt underbar. Jag älskar henne!

Idag så bestämde jag mig för att jag satan i gatan ska tatuera mig också! Och i samma veva ska jag köpa en guitarr! Innan jag flyttar till Paris. Den 28 September! :) Tills dess.. God natt Umeå! ZzzzzzzzZZZZZzzzzzz

Nej det är inte jag :P ZZZzzzzzZZZZzZ


SISTA FESTEN 18 SEPTEMBER!

HEY HO!
Nu är allt snart på plats! :) Idag så snackade jag med sista platsen i stan där jag skulle kunna ha min fest! Och det är klart, Nu ska han bara kolla upp om man kan öppna upp en till del så fler kan komma in! Magiskt! Fin besök på festen kommer! Det kommer man att se på planshen som kommer ut snart! Och biljetterna ska tryckas i veckan, så KEEP IN TOUCH! Dansgolv kommer finnas och dom BÄSTA BAR PRISERNA i Umeå för en kväll! För alla som är extra törstiga! Uppträdanden kommer att hända! Allt från sång till dans! LÖRDAG 18 SEPTEMBER! :) Glöm inte! Så klart kommer jag och min kära kollega som jag rappade med som liten dra en sista gång LIVE våran låt "HULKENMYGGAN!" Och så klart kallades vi "2 Smutsiga Rackarungar" haha! En bra dag idag! Och vädret lyckades tillochmed hjälpa till på traven! MEN!

Dagens Uppgifter är!

In på JC kl 15.00 för att testa och plocka kläder till en fotografering
Vänta in samtalet om mer folk kan komma in på festen
Lunch på Max
Studio ikväll! Sjunga av mig lite och försöka spela in.
Lista ut vad jag ska skriva på krograpporten! till nästa nummer i City tidningen överhela stan!
Ringa Fotograferna till festen
Kolla med Biljettdesignern och Tryckeriet


Skriva 3 olika Cv:n. OM jag inte skulle lyckas med auditionen på Disney. Och fara vidare till London....
CV:na
1. Danslärare jobb
2. Dj/Club Jobb
3. Fritidsledare


Sen är det väll småpiller som ska göras! Och styra upp till imorgon och veckan :)
Men tills dess. Så ses vi i rutan senare! Håll er uppdaterade! :) Om det är något frågetecken på nått så fråga gärna. Jag svarar:) HEY

RSS 2.0