Mitt liv i stockholm!

Hej och hå madafakkaz!
Igår.. Jajemen, Igår var en riktigt kul morgon/dag/kväll/natt/Morgon på Stureplanskompaniet! Jag komihåg när jag såg och hörde folk som festa där. Jag tänkte coolt! Men det toppade vi igår efter modevisningen! Vi festade och stog halvnakna i baren och drog våra moves på golvet från start till stopp! Jag kunde inte vara mer nöjd än... nöjd.. eh ja!

Jag är ju alltid spontan och sprättlig så jag bestämde mig för att längst ut på Catwalken göra en bakotvolt! Och vad gör jag? Jo en bakot volt på en Smaaaaal catwalk! Men det var awsome! Publikens jubel gjorde mig lycklig haha!

Varje dag här in tha huvudstad är en fest. Jag säger bara, Riktigt underbara har mina 2 veckor som stockholms'nybörjare varit!
Allt från dansshower, till Dj:ande, Smygpremiär till våran nystartade klubb 3 november, till modevisningar, och fördelsedagsfest på Ambassaduer 13 november, Casting för modeller till modevisningen, Vipkänslan..fest, fest & Massa annat skoj!! Allt har gått så fort, Men möterna och fin putsningen till allt kan vara en jävla pain in the ass. I slutändan värt det! Nu ska jag lägga ut lite bilder som får er att se lite av vad jag gör och vad vi har gjort. Nu är det bildbombningsdags!! Enjoy!

Vi Sitter dagligen på Cafe/frisörsalong Baresso och möter kompisar!
Nästan som Umeå för Waynes Cofeé i Umeå för mig!


Här har vi lill bäbis som sover gulligt. Min lilla favorit!


En Photoshoot/trailerfilmning inför modevisningen i Tema Rockabilly.
Kategorin som jag och resen av mitt gäng gick i!


Här Sminkas modellerna!


Och här Klipper/stylas/bodypaintar modellerna!


Översikt på Makeupen!


Här sminkas Robin! Skön lirare!


Här har vi en av rockabilly tjejerna som var riktigt grym!


Hannas bodypaint! En målad Korsett med string! Coolt!


An av miss Universe brudarna.


En av Uppsättningarna! Och modellen som går på min födelsedagsfest
på Catwalken!


En till Uppsättning och Modell som ska gå modell på birthdayparty!
svartvita bilder gjorde så att man inte såg den lila delen.


En av sveriges bästa frisörer! Adde! Som klippte mig.


Sminking på modell!


En bild innan uppsättning ska börjas! Smile!


Lite pauser tog vi och naila blev fotad och ville inte det! :/ haha


Backstage foton innan modevisningen skulle börja!


Miss Baresso! En till som ska gå på min födelsedag!


Genrep innan folktsläpptes in!!


Jag och Miss Jane Timglas:)


Tjejerna tränade på sin walk backstage och poser! :)


Gruppfoto! Oförberett!


Gruppfoto på många olika kategorier!


Miss Baresso Modellerna


Vi grabbar som var ute på äventyr!


Jamalde & Nicky! (Mina mini Nipples)


Kvällen var galen och det kommer mer foton på själva showen senare!! Så ni får uppleva lite mer av hur mycket folk det var och festandet! Nu ska vi till ett Café och sen ska vi till Café Opera där det ska vara Dj Challange!

varför passar inte hörsnäckor mina öron?!

jaja.. Skit samma! Måste bara lägga in ett inlägg och säga. Jag sitter i frisörsalongen och FYFAN vad SNYGGA modellerna är till ikväll! Vi kommer ha så JÄVLA KUL! Efterfest på något ställe skrek en av Staff folket ut! King!!

Jajemen!
Får inte lägga upp bilder än! Men efter Modevisningen ikväll så kommer bilder!!
Holla Holla! VI HÖRS!


Godmorgon Lördag!

Vaknar upp och sträcker på mig! Återhämtar mig som vanligt efter gårdagarnas festeri! Sen ler man mot taket och sen slår det en att......Fan det är lördag. Vilket innebär. Fest! Men ikväll blir det en annan sorts fest! Ikväll festar vi på Sturekompaniet med modeller! Och jag är en av dom! Jag ska gå halvneck med bodypaint! Coolt! Sen efter det ska vi festa som idioter med free drinks;)
Yesterday var en speciell dag. Vi skulle förbi 3 ställen! Lobby, White Room & Ambassaduer! Vi kommer fram till Amba först. Och våran förfest igår var en fartfylld förfest! Så vakten tycker att man har druckit för mycket! Inte så coolt när man har möjligheten att passera kön och gå in gratis samt ta in folk! Så eftersom jag var för full där så gick vi vidare mot white Room och när vi kom fram dit så yrkade dom på att min kompis var lite för rund under fötterna, så det var ju inte så mycket mer att göra än att gå på en promenad! För vi kan inte gå in utan en vän liksom! Alla tappade humöret och vi for hem och festade ist! Ikväll blir det som sagt inte förfest och shit! Utan ikväll är det Showtime! Det jag lever för och älskar!! Så nykter ingång full utgång! Haha! Ska försöka hålla mig i skinnet mer idag så vi kommer oss in på andra ställen också! :) Haha!

Men nu allihopa blir det duschen och sen mot frisörsalongen! Ska klippas en finputsning, sminkas och bli bodysprayad! Så en hel dag och förberedelse inför ikväll på Baresso! Men tillsdess!
Have a god time and try not to kill anyone. It's not that nice if you think about it! Som min iller skulle ha sagt till fotöljen? Jahh.. Dagen börjar ............... NU!!

De crew!


Nicky Stubbe-holm (ist för stock, Get it?) ha..ha..ha? Eh ja....Och sen Naila aka Nasgol, Lill Snabel, Jamaldy &
HassanHasselhoff!

Dagens bravader!

tja!
Idag blir det tempo! Nu ska jag och nicke till stureplan där vi ska ha möte med mannen som äger Ambassaduer! Dags att höra lite detaljer!

| Smygpremiär för HangOut på Snaps | 3 November 2011

Hey och hå gott folk som älskar Snaps!
Uteserveringen är inte helt död bara för sommaren är på väg att kyssa oss farväl!

För nu på LillLördag (Onsdag) så kommer vi ha baksidan öppen, med värmelampor, soffor, stolar och bord där man kan koppla av med en bärs och bara hänga med sina vänner!
Vi har dom bästa priserna på drickan!
...
Vi kommer ha Södermalms mest underbara chillställe med den skönaste musiken som kommer spelas!
Allt från pop, soul, rock, dubstep, hiphop, house, Raggaton till Dom Glömda Favoriterna! Som kommer att få er alla att sjunga med och ha en riktigt trevlig kväll på Snaps!

HANGOUT har sin egna DJ! Hela vägen från Umeå till Snaps! Jamalde! Som kommer att leverera låtar som får golvet att skaka och er att dansa!

Åldergräns: 20+ (18+ fram till 23.00)
Tid: 21.00 - 03.00
Entré: 70:- (Fri Entré fram till 23.00)
Listan stänger 00.00
Mail till listan. Stockholmangelsevent@hotmail.com

Viktig Info: FörfestSpecial Mellan 21.00-22.00 ÖL. 28kr
Vad mer man man säga än, Vi ses på Onsdag?!

Mvh
HangOut!

PS.....................Vi skojar med er bara. Det är nu på Onsdag! Hejdå Läsare:)




Rulliansen rullar forward!

Hey!

Vaknade just och jävligt sliten i kroppen är man! För mycket fest känns det som nu. Igår var vi på ett ställe och snackade med ägaren och berättade lite vad vi (jag och nicky) jobbar med! Han blev intresserad Så vi började skriva på ett förslag för att få köra onsdagsklubb. Efter 30 min la vi fram vårat förslag och han diggade det! Så nu ska vi tydligen få börja jobba som clubchefar på onsdagar på söder! Så om folk vill komma och rocka där är ni välkomna! Vi skriver ut mer info snart, om vi verkligen vill köra på detta! Smygpremiär på Onsdag nästa vecka är tanken! Och jag ska vara Dj så då kan jag äntligen börja köra onsdagar som fast dj!

Nu dansar jag bara på skolor och vikarierar! Efter nyår så har jag egna dansklasser på Marikas Dansstudio!
Dj jobb håller på att komma sakta men säkert!
På lördag nu så ska jag gå Catwalk på Stureplanskompaniet! Så om folk vill komma och se är ni välkomna! Dom andra modellerna är sjukt vassa med måste jag säga!
Sen den 13 November är min Födelsedagsfest/Modevisning! Som Nicky också jobbar ihop med mig att sätta ihop! Det är en Relisefest för vårat nystartade Eventbolag! (Stockholm Angels Event)
Castingen för våra modeller är avklarade och vi känner oss nöjda! Idag ska vi ringa dom vi har valt ut.


The Soap Bar

Jao Jao!
Igår var vi på afterwork på soap bar och innan det så var vi på baresso där vi valde ut modeller till födelsedagsfesten! Idag blir det som vanligt. Ringa runt och en jävla massa saker att göra! Soap igår var riktigt trevligt! Mycket festande och dans blev det! Efter det så drog vi till Labbet där vi avslutade med lite breakdance och hiphop! Yeye och ikväll så är tanken att jag ska få köra min första spelning ensam! Inte gästa någon:) Kommer bli awsome! tagga!!

Måndag Och igår!

Hola!
Såhär är det!

IGÅR
så var vi på Café Opera och kollade in fortsättningen på Dj Challange! Helt insane röjj var det! Sjukt att så många gillar att festa på en söndag! Haha.. Jag och Nicky körde en liten show på Café Opera för vi är ju underhållare och uppmärksamhets nördar! haha.. Men det var jätte uppskattat iaf!

IDAG
Har vi varit och undervisat ute på Ros...blablabla skolan, förstår inte vad den heter haha.. Men det var kul idag! Nästa vecka ska jag köra en Hiphop koreografi med dom och det kommer bli nice! Träffat upp alla vänner på Caféet Baresso och sen bara chillat fett.

IMORGON
då är det dags för Castingen. Uttagning av modeller till min 22 år fest/Modevisning. Som kommer hålla till på PURE i stureplan. Ca 40 st ladies hade anmält sig men bara 12 st enstaka modells kommer bli utvalda så nu gäller det att vara kräsen. I publiken kommer vi ha en massa kända bloggare och artister som blev bjudna. En kväll som ska bli riktigt kul! I vippen kommer vi ha egen bar och där får modellerna, bloggarna och nära vänner vara så det inte blir trångt där inne!

Dagens Påhitt/Komik!


Duschade inne på en handikapp toalett!


Och blåste håret i handtorken. Jahh....


Ses i rutan snart!


Lördag och Söndagsnyheter!

IGÅR
så jävla lyx gårdagen kändes på något vänster eller höger. Vi började morgonen bakis. Som en mormor i kroppen! Missade bolaget, vilket som inte gjorde något denna dag! För vi stack till en club där vi kände ägaren och fick 2 snabba stora starka bärs! Och "1 klunks" party shoten! Mm där började blodet beblandas med alkoholen och humöret taggades upp! Träffade en kille på stället som skulle in till city som hade bil! vilken bil? Jo en Hummer H2. Så vi åkte från söder till Lobby! När vi var framme var kön lång, nästan så att man kunde tro att dom väntade på att få en autograf av någon kändis. Vi gick förbi hela kön, log mot vakterna och lyfte handen för en high five och plösligt var vi inne. Vi hade blivit ditbjudna av nattklubbschefen. Dansgolven var fulla med nya ansikten som vanligt och där i massan stog jag & Nicky och rockade golvet!
Inne på Lobby hade Nattklubbschefen avskedfest för att han ska byta till ett annat ställe, så det var en hel del gratis dricka för våran del. Drinkar och bärs ända tills man blev less. kring midnatt spelades "Skaka Rumpa" och vem stog med hörlurarna som mick och sjöng med? Jo Artisten själv, Sean Banan! haha

IDAG
Vakna av Nicky som bankar på dörren efter borta match. :) Sen efter det så gör jag mig i ordning för att sticka till frisören och sen ikväll blir det att sätta propparna i öronen, för ikväll blir det Café Opera! Dj challange fortsätter!

JUST NU (16.00)
Hysteri i frisörsalaongen! Det är som om hitler har skickat ett sms om att han är påväg hit och vill att vi ska starta ett krig igen, just i denna salong också! Modeller springer fram och tillbaka som uppvärmningen "idioten" och frisörer blandar färg snabbare än bartenders med drinkar till 30 olika skallar med hår på såklart. Jag önskar att man gick i mellanstadiet igen och satt på träslöjden! För då hade jag sprungit till rummet där hörselkoperna finns.

Allt är en förberedning till den 30 Oktober. Frisyr/ModevisningStureplanskompaniet. Jag ska gå i bar övarkropp med bodypaint! Kommer bli epic!

Här blir en av modellerna Body paintad. Detta är bara en snabbvisning!



Så här blev snabbvisningen. Till helgen blir det mer detaljer!



Ses i rutan snart! HEY! :) På bilden har vi ett nytt ansikte! Dj Mani! :)


FödelsedagsFest på PURE!

IGÅR
Rockade vi golvet med några moves som fick benen att nästan somna! Hemma vid 5 och vakna kl 11.00. Sen upp och jobba!

IDAG

Hej och hå alla glada! Idag fixade vi lokalen till festen! Det kommer bli fett och hållas till på Club Pure i stureplan! Modevisning med catwalk kommer att vara där och en jävla fest! Min utropning är att alla mina Umeå bor som känner mig tycker jag ska komma! :) innan öppning så satte vi fri entré till Modevisningen och undeerhållningen sen efter 23.00 så öppnar kassan och resten av folket rinner in och dörren är på 20+ då! Så alla som vill komma hör av er till mig så fixar vi allt och det är ju min födelsedag trotts allt så jag skulle önska mig en fin present att vänner är där! :) haha..

NU
Nu ska jag och nicky vidare. Dags är äta och sen vidare till förfest för ikväll blir det Lobbyn där vi blev bjudna och där en Clubchef har avskedsfest och det kommer bli insane! Komihåg! Att gå ut ofta gör er inte till alkolister utan partypinglor som kan leda till något bra. Om ni inte varje kväll alltid blir utkastade eller somnar vid ett bord med för mycket goi goi i magen ;) Tills vidare så ses vi i rutan snart! Pece out!



FÖRFRÅGNAN
Nu är det så att jag undrar om jag har någon frivillig från Umeå eller något annat ställe som vill komma och gå catwalk? Hör av er till mig snarast så jag vet eller maila [email protected]

Jamalde

Städa och planerat all day long. Snacka om hemma kväll!

Idag har jag och Nicky städat lägenheten på Djupet. Sjukt jobbigt var det men efter allt var klart så var det värt Vi fick hälpa av Anna! Vår egna lilla diskare ;) Jag åt nyss gröt med ketchup och fråga mig inte varför! :) jag ville testa något nytt. Det fuknde okej? Haha.. Sen så har vi nyss sett klart Grown ups och den var helt okej! :) För alla som fortfarande är över 18 och är modiga och vill stå på scen så hör av er ang. Modeshowen för New era. Casting kommer hålla till på Baresso! Mer info kommer att komma på plats. Kolla Facebook eventet ( Casting För Catwalk) och sen om det låter intressant så ni maila till [email protected]! Nu blir det att gå och lägga sig för imorgon är det mycket att göra!!

Vi hörs imorgon allihopa! :) Puss hey!



Hallå Hallå!

Vaknade just efter ha varit ute igår och dansat på Laroy!

IGÅR
var vi ute med ett skönt gäng på Laroy, ett uteställe på Stureplan! Rätt skönt hak! Bra musik och shit! Igår så träffade man på rätt så intressanta människor. En tjej som hade nystartat ett bolag där hon typ va som artist agent. Så hon ville träffas nykter och typ höra mig sjunga haha. Sen snackade jag med kissie om min födelsedagsfest! Som jag kommer berätta mer om senare! Paradise Hotell Cimon var på plats med Nemo från Kungarna av tylösand! Och fler roligt folk!

IDAG
ska jag vänta tills nicky fått liv i sig för han sover som en jävla sten och sen ska vi planera festen som vanligt. Ringa runt och så! Sen så blir det lättare när allt är klart! Men jag kan små snacka om idén lite om kalaste som nu gott folk kommer bli en riktigt stor fest. Har redan fått ett svar JA på att en av sveriges bästa Djs ska lira på Kalaset! Och han är enormt skön! Dj Baby J heter han! Sen så ska vi ha en Catwalk på festen.
Under veckan ska vi (Jag och Nicky) ha en casting för tjejer som ska gå på catwalken. Den kommer vara rätt unik till skillnad från en vanlig catwalk med snygga tjejer som går fram och tilbaka. Nu ska dom gå i bara Hotpants och en liten topp med sponsor på och sen FETA SKOR (förslaget var timbaland) men vi ser väll, och en NEWERA KEPS! Så det ska vara en "Street/fashion" Attityd modevisning. Vi ska visa upp kepsar från new era är tanken. Kommer Bli awsome! på tisdag är Catsingen för tjejer över 18. På Baresso! Vi traffade några igår som var på att vilja gå. Kommer bli skit BRA! Nu kommer det bli mer kända ansikten på plats!

IKVÄLL
är det mörkt ute. Vintern börjar närma sig, men det är bara mysigt! Sen ska jag fika med en kompis ikväll och innan det ska jag träffa upp lite dansara och snacka om festen också! hahaha..

Så jävla sköna killar!! Det är ju galet! :)



Dom här killarna gör också sjukt bra ifrån sig men bara acapella!!



Den kommer aldrig bli gammal! :)

Ses i rutan snart! :)

Freedom Of Beats!

IDAG
Var vi på Barezzo och fikade en massa under en massa möten och skämtade en jävla en massa! Haha..Men nu till Kvällen/natten!

INATT
Så var vi (Nicky, Naila och Yosef) på Freedom of Beats där en av sthlm kändaste Dj's spelar, heter Baby J och är fett bra! Dj Technical var på plats och med 747! Som också är en kändis Dj. Tanken var ju att jag skulle få lira med dom, men eftersom dom spelade med Vinyl spelare så blev det en ovan känsla i kroppen och en extra ovan känsla när kändisar ska komma på besök också! Vi stog och chillade i Vip:en och fick gratis dricka. Dansade till hiphop och gamla Rnb Classiker! När vi minst anade det så kom Ryan Leslie och hans gäng och festade! Så plösligt står man rygg mot rygg och dansar med han!? haha Sjukt! Efter en liten stund blir vi och alla Dj's tighta och Ryan's gäng! Champange och bärs dricks i full fart och freestyle dance bränner märken i golven! En riktigt grym kväll måste jag säga! I veckan ska jag få spela på andra klubbar och dom såg fram emot mig!

På våran lila förfest på Thank god its Friday så spelade vi sms Roulette! HAHA!


Och här har vi Yosef, Nalia och Hassan!


Jag och www.finest.se/nicky-sthlm Framme vid klubben!


Jag & Baby J


Baby J, 747, Ryan Leslie & Technical!


Me, Baby J, Evan (Ryans polare) & Nicky!


Jamalde, Ryan Leslie & Nicky!
'
LE Posé


Om ni inte vet vem Ryan Leslie är så finns det en låt jag ville visa. Som jag
har koreograferat till! Annars så kollla upp det på Youtube bara! :)

Snacka om Geni!

Hahahaha istället  för att skryta... Varför inte vara så jävla normal och göra en låt och bli kändare? :)


Hahaha..

Min kära sambo (www.finest.se/nicky-sthlm) Köpte ciggaretter idag och det visade sig vara fake cigg!! HAHA! Ta en titt på detta gottfolk:)



Måndag & Tisdags Stuff to do & Done!

IGÅR
Var jag ute i boshen och undervisade lite breakdance på en gymnasieskola som nicky också undervisar på. Sen så var vi på stan och gjorde bort en jävla massa saker. Som ny i sthlm så måste man styra upp saker som en galning om man vill komma någon vart! En tjejkompis ska kolla upp jag får vara dj på nått hak som betraktas som förfest ställe! Skulle vara perfekt juh! Sen sluta man kl 01.00 och efter det kan man gå ut! :) Annars så fixade jag med musiken hela kvällen från kl 10.30 till 05.00 typ. Sjukt sliten! Men nu har jag Massor av ny musik och kommer vara en tung dj i sthlm! And thats for sure! Nicky somnade som en stock så fort vi kom hem så.

IDAG
vakande jag som en isbit för värmen eller elementena är avstängda! Somnade med alla kläder plus 2 täcken.. haha.. Efter att vi vakna till liv och dunkade house musik hela morgonen så drog vi vidare till ett ställe som heter DB, D-brand. Och fixade saker. Kanske ska bli sponsrad pga dansen. Sen så har vi varit och ätit Cupkakes på något mysigt Fik. tjejkompisar jobbade där så vi åt for free ett jävla antal kan jag säga. Gravid ser vi ut att vara. Nu blir det att blogga under tiden Nicky är och har ett möte om modevisningen den 30:onde på Sturekompaniet!
Ikväll ska vi städa lägenheten som är en röra fortfarande. 2 virriga festprissar gör aldrig en sak i taget. Sen ikväll blir det "Freedom of beats" eller vafan det hette. Så utgång nykter ikväll!

Lite bilder från igår och idag!

Då anlände man på en måndag i skogen!


Sen blev det breaking!


Jaaa..Som ni ser:)


Efter passet så blev det lite freestyle innan tåget kommer!


Lite Freestyle av mig med!


Hemma blev det en bra middag :/


Så ser vårat tvätthäng ut;)


Idag så blev det en hel del Muffins!


Och mätt blev man!


Le Posé....


Vi ses snart igen! Hey!



Slöööö

Slut i skallen efter allt idag. Vi ses imorgon istället! Puss hey!


Toa-Rulle-Kampen!

Nu börjar det falla på plats!

Tja allihopa! Det är så att idag vaknade jag med en pitbullvalp mellan benen! Bedårande söt är han! Kenzo är namnet och det är Nickys! Jag kallar han Benzo för det flyter på bätte! Haha.. Nu sitter man i lägenheten med en kebab pizza och känner sig gravid! Massor av saker händer under 1 vecka i Stockholm!

IGÅR
Var jag på Lobbyn med gänget och vi dansade jävel! Träffade folk som Idol Ola där och Kungarna Av Tylösand blondinen Miss Cami. Inte nog med att man får träffa folk och shit så är det även så att jag Gäst Dj:ade där och det var kul och gick bra.

IDAG
Ska vi storstäda lägenheten! Äntligen flyttat in och bosatt mig i stockholm, på Söder! Sen under dagen så har jag varit och hjälpt till och undervisat på en danskola och det gick bra som fan, så hon som ägde den var taggad på anställa mig, så då kommer jag ha 2 danslärarjobb! Och imorgon så ska vi till Roslagsnäsby och undervisa också på nån annat ställe! Annars har vi varit på möte på en frisör salong, det är nämligen så att i slutet av oktober är det Modevisning på Sturekompaniet! Och då kommer jag och Nicky Underhålla och gå Catwalk! I underkläder och vara Airbrush:ade! Det kommer bli galet och sen efter Modevisningen så blir det FEST!! Med en jävla massa modeller haha! Ikväll så ska vi på Café Opera, Där jag skulle få Gäst spela lite med en grym dj! Som hörde mig spela igår.

IMORGON
Är en ny dag:)

Jag och Ebba!


Ja och Nikkey slitna 6 på morronen!


Lite Undervisning från idag!


Nån Random bild på Bakiskläder och dans!


Så ser freeze början ut!


Nu blir det ivag och imorgon är nya äventyr! :)


Generad! och Vimmel!

Idag satt jag och åt på Mc Donalds och sen satt 2 tjejer bredvid mig och jag kände mig smått utstrirrad och det var kusligt! Sen när dom skulle gå sa en av tjejerna.
- Ursäkta måste bara säga att du är jävligt snygg.
Jag visste såklart inte vad jag skulle svara. Ett tack låter bara fult eller konstigt så jag svarade.
- Okej eller gud vad kul...... *fniss*
Och sen stirrade jag ner i bordet och visste att nått jag sa lät fel. Fan va pinsamt. Dom tyckte säkert att det var jobbigt att säga något sånt till mig, sen vände jag på allt så det var jobbigt för mig och lätt för dom. Haha, Jävla Fail på mig! Men vafan jag är inte van med sånt! Kuk........ haha

Här är lite bilder på folk från Torsdags när vi var på Hells Kitchen på Stureplan när Bingo Rimér hade sin realise för sin bok!

Alice var såklart på plats!

Idol Juryn Andreas

Baby J! En Dj som är sjukt schysst! Som jag ska få lira med på Tisdag

Bingo Som hade hela festen också!

En snygg sak. Camilla!

Systrarna löfblad!

Talang Juryn Johan!


Sen så hade dom så klart inte bilderna på oss som inte är så kända! Men det får man väll hoppas komma senare nån gång! Komihåg! Aim at the stars, Become a Star! Tatton jag ska tattuera när det nån gång blir en rullians på cashen haha.. Tills vidare holla vidare!

Istället för ett vanligt inlägg så.......

Drar jag en freestyle hahaha... Jävlar va taggad man är!

Då var det dags, japp, det är dags min vän,
ikväll ska vi festa som aldrig igen,
vi håller igång, vi sjunger en sång,
snackar skit hit och dit inte om politik,
vi festar alltid rätt, som ni har sett
denna gång blir det fetare, för nu är det fett
musiken laddas ner, stämningen är på topp
vi pumpar massa stilar från house, pop och rock
hip hop, jajemen det pumpas mest
butten upp på alla glas, visar vem som är bäst
kanske vem som är sämst, kanske vem som är okej
alla grabbar är som jägare fast efter en tjej
men inte jag, jag håller mig ner med profilen
dansar och njuter med musiken, det är stilen
alltid rätt, klä sig rätt efter väder
Kavajen och slitna jeans, det är mina kläder
Dags att ringa runt, och börja ta första klivet
till festen ikväll, just nu så lever jag livet

/ Jamalde


IGÅR
var vi ute på 4 olika ställen på stureplan och nått ställe i stan! Sen så snackade jag med olika Djs om det ena och det andra så nu snart kanske jag får börja litra där med! Jag tycker livet börjas känna spännande för en veckas Bananskals glidning in till det jag var ute efter! PLUS att jag hittade ett årskort för SL så jag kan åka hur mycket trafik som helst i sthlm nu! KARMA mafakkas! Nu blir det stan och sen fest! HEY!

Tagga till denhära kära folk! Im am you local dj! Ni kommer inte bli missnöjda:)


Alla bitar börjar falla på plats!

INATT (Torsdag)
Jahapp.. Jag har inte internet än i sthlm så jag måste alltid söka mig till ställen som har internet, det är därför ja är så brutalt seg på att göra nya inlägg! Men. Inatt så var vi och firade ryssen som fyllde 20 år på Dovas först (en Pub) Där vi sedan träffade upp Nicky!
Nicky hade lista på HK (Hells Kitchen) som gjorde så att vi gick före alla i kön och slapp betala och sen bara gled in! Där vi träffade folk som Sean Banan, En av systrarna Graaf, Dj Baby J som skulle hooka mig en provspelning nästa vecka! Sen så klart mannen som hade hela festen! Bingo Rimér, en glad prick! Vi fick hans nya bok ( En flickfotografs bekännelser) ska börja läsas snart! Festen var en relise för boken! Eftersom det var Nickys förra chef så fick vi så klart glida in på Vip:en en våning upp där tjejerna dominerade. Haha, men det va nice! Vi stog och dansade lite granna och blev lite utstrirrade på dansgolvet för att folk märkte att vi 3 grabbar var dansare. Stureplan är mest stelt på golvet om man inte vill mixa med redskap som pumpen, veven, eller allmänt gå lös! Efter några minuter på golvet fick man ett nyp i stjärten! Det var lite nytt, eftersom killarna brukar vara dom som nyper tjejerna och inte tvärtom! Vad finns det att nypa på mig, skelletet? Haha, nä skämt åt sido! Efter vi var här och träffade allt från Dansare till stekare från Paradise hotell så begav vi oss mot Mc donalds där det såg ut att gå hett till! 2 killar käftar med en kille, om att få slå ner hans polare. Så det låter inte den ensmma killen hända, så dom 2 killarna säger typ vi tar det utanför! Tillslut blir den ensamme killen förbannad och ska visa vart skåpet ska stå genom att skrika.
- " Uppställning Blablabla" nånting? Och alla grabbar reser sig, ställer sig på 2 led utanför Mc Donalds och håller hakan högt. Här blev dom där 2 killarna som 2 mesar plösligt för att dom hade inte ett skit att säga eller våga göra när dom hade käftat med ett befäl från militären! Haha! Såå. Inget mer efter det! Jag och Nicky skrattade och vandrade vidare och efter ett tag tvärstannar jag! MIN väska med Laptopen och viktiga saker i glömde jag på Donkan! Så vi springer tillbaka och då var den bakom kassan! TUR!!! Men men! Sen promenerade vi hela vägen hem till Nicky och somnade in till, How i meth your mother!

IDAG
så blir det kul! Vi har lista lite överallt i sthlm och ska festa jävel ikväll! Men först ska jag få vikariera på Marikas, en dansskolan som jag ska börja jobba på snart. Fyfan va trevligt folk det är i sthlm som man har börjat hooka up med! Men detta är bara början! Idag är 1 vecka i sthlm avklarad! Och jag TRIVS! :)

Bilder får komma in senare! :) Dansa till denhära istället! :)

Bloggen är Vaken nu!

Hejsan igen! Jag tog en paus lite snabbt och behövde rätta ut lite tankar!
Roligt att folk hör av sig och vill att bloggen ska fortsätta! Det uppskattas! Och då ställer jag upp!
Var nyligen i paris och gjorde min audition för Disneyland och klarade den, gick vidare till intervjun och sen sa dom vi hör av oss så fort som möjligt när en tjänst blir ledig. Jag som var behov av en så fort som möjligt frågade såklart, hur länge kan det ta?..... Han svarade.....- Jag kanske ringer imorgon eller kanske nästa vecka och det kan tillochmed ta upp till 6 månader.
Jag fick panik för jag inte fick svar direkt så jag hade tålamod och väntade i en vecka! Men sen blev jag less.. Kan inte språket, känner inte nån typ i paris och sen ska man bara sitta och vänta och spendera pengar iväntan på ett samtal som kanske inte ens kommer? Vem vet? Så jag satsade på att flytta till sthlm och ge 1 månad här och se hur snabbt man kan göra sitt här! Annars drar jag vidare mot London! Det är så underbart att vänner finns!!

Nu har jag spenderat 6 dagar i sthlm och det är underbart. Har redan möt massor av trevligt folk! Som nu också hjälper till att fixa jobb till en! :)
I lördags så ställde jag upp i en Danstävling som heter Pump Up The Jam! Och det gick helt okej! Klarade uttagningen, Vann första battlet och förlorade andra! Så det blev lite som en plus minus noll sak! Här är iaf klippen från uttagningen och Mitt första battle. Som var mot josé, en bra dansare från umeå. Det andra battlet när jag förlorade finns inte ute än. Lika bra det, för han jag möte och förlorade mot var en brutalt bra poppare:) Men här är klippen! Enjoy!

Här är Battlet mellan Jag & José!



Och här har vi uttagningarna! Jag är på tur efter första:)



Jajemenen! då ses vi snart i rutan!
Lämna gärna en kommentar! Holla back!

Nu tar jag en Paus!

Bloggen är trött så den ska få vila ett tag nu. Jag väcker den snart igen! Så.
Vi ses om ett tag, lev livet varje dag, som om det vore den sista, dagen på din lista. Huey!


God Natt!

Ikväll så hittade man lite mera bilder som man kanske borde lägga upp till folk som ville se:) Haha! Vsg!


Fet hus överallt. Men detta är en kyrka eller nått! Här har inte Cribs
Chansen måste jag säga! Galet var det!!

StålMannen och jag chillar. Han sitter fast :/

Eiffeltornet jag ville klättra utsidan på men vakter var överallt :/
Så hissen blev det!

Min Chocklad, Grädde woffla! Den brutalaste fettma saken måste jag säga!

Efter matne blev det att kolla ner. Och detta var längst nedersta våningen
på eiffel!

Jag och Arabiens konung:)

Min matsal! ..... Eller okej, Napolion, Om ni vet vem han är... :)



SÅ det var allt för mig ikväll:)
Men först säger Måna Lisa som jag fotade LIVE på God natt!
Jag ville stjäla den men mina kompisar sa att det var bäst att lämna den
ifred för vakterna var beväpnade. Men vadå, Man ska ju hurt som helst
Dö nån gång så varför inte testa sno den? :)


Nattiii!! :)

Allisammans!

Hej alla läsare! Jasmine gjorde just en AS god tonfiskgryta?! Vette fan va man ska kalla det men gott!!!!!! :)
hahahah Sjukt .. snart sova..Hej!

Hellö

(Kopiera och klistra in i adressfältet)
http://www.openjam.se/region/main/artists.php?artistId=143


Här över för er som inte hade sett "Inkräktarna" finns videon. Jag hittade på google. Den vi vann Stimorol Stipendimet med :) Fast det här var typ första gången vi körde den. Nu är den körd över 500 ggr så nu är den lite nyare och bättre och säkrare och roligare!

Vad gör man idag? Ska möta upp en tjejkompis som äntligen kan svenska och bara ta en kaffe eller nått haha. Jobbigt att inte kunna franska, jag kommer inte så långt med tanke på att jag är en riktig babblare! Haha Så att gå tyst ofta gör så att jag inte vet vad jag ska ta mig till! sjukt :(

Fin Koreografi!!

HAHAHA!



Min humor är inte 100 ikväll men jag älskade imitationen!! :Phahahah

Måndag!

Brutalt galet. Skulle möta upp romie på stan någon stanns i paris. Eller vi sa Star Buck men det funkade inte som vi tänkte. Jag kom vilse utan telefon i 4-5 timmar och ingen kunde engelska. Så jag gick runt och surade på hög nivå och insåg hur handikappad man är när man inte kan språket och gangsters kollar ut en för att man klär upp sig propert! På tal om propert så är det så att i Paris är det lite kul, för att om man klär sig snyggt här i Paris klasas man som bög. Kult vah? NEJ. Haha. Så det här är fan inte mitt forum! Hahaha...

Vill sjunga...Dansa....Dj:a...... Och inte vänta på ett svar från Disney :/ haha. Sjukt tråkigt. Kan inte franska!

Lillskiten som fick mig att gråta idag:)



Underbart bara!

Club Gibus La Paris!

Alltså igår! Waow!! Igår var jag och tjejerna ute på något ställe som hette Gibus och det måste varit bland dom bästa klubbarna i mitt liv! Sjukt! Dj:n spelade 1 min på varje låt om inte kortare!! Och det var typ bara favoriter! Dansfolk 100% och det var öppet till 6 på morgonen. Kroppen var helt slut! Ett plus i kanten var ju också att Fatman Scoop och Joe Budden var Live på scen! Riktigt Tungt måste jag säga. Hoppas Umeå bygger ett sånt hak! Inte dåligt måste jag säga! 98% Av alla som var inne på clubben var svarta! haha Galet! :)

Ska tillägga att jag gjorde high five med Joe budden :) hahah

Vad händer idag? Nu har vi sett 3 avsnitt på Ensam Mamma söker och det fastnade jag för! Hahah rikigt konstigt program och annars så ska vi på nått hak nu och bara dra en bärs o snacka skit! :)


Till vänster har vi en av Vakterna en maffig jävlel! :)

Sen så har vi Joe Buddens Ligg. Tjejen med randigt! :P

Lite Bilder från golvet!

ja som ni ser är majoriteten svarta! Mest dansare:)

Fyllskallarna!

Dagens fuckt up posé!

Jazzy

Födelsedagsbarnet! Och det var Mycket folk på denna club med. Metropolis!
5 Dancefloors!!


Sen har vi ett Clip på Mr Joe Budden! Tungt var det!!



See Ya later!!

Bergodalbana!

Livet har sina mysterier! Helt sjukt! Jag vette fan liksom vad ja ska tänka på! Hum. Sitter med första biran i handen och håller på göra mig i ordning!! Ikväll blir det mycket fest! Kommer bli mysiigt! Jag saknar umeå! Sjukt mycket. Man kan ju inte snacka med folk här. För jag kan inte Franska :( Och jag är van att snacka med mycket folk. Håller på bli galen! Men men. Man tar det som det kommer. Frans hiphop Club står på Listan ikväll! :) Igår va jag på Metropolis! Den var helt okej! Jag var jätte ful igår! Så. Och inträdet där var 25€ Och jag är inte van att betala inträde så det sög fett mycket. Men bara för att det var Paris så var det okej! Haha



Diggar attityden på hög nivå!

Haha

Ville bara dela med mig en rolig video! vissa killar och tjejer kanske känner igen sig! :P hahahahaha!!!


Ikvällen!!

Det var en jävla upplevelse att vara i Eifelltornet idag och se på en jävla massa sevärdigheter som var sjukt intressanta. Promenaderna skulle göra mina gamla gymnastik lärare i låg/mella/högstadiet jävligt glada! Det var inte korta sträckor man gick! Men nu är det Förfest sen ska vi på en Galen Club! Imorgon kommer Pharell dit! Tagga ikväll dårå! Ses kl 6 på morgonen! Pusshey!

Dagens köp!

Hejdär!
På en Vintage butik såldes 1 sån här för ca 12€. På gatan sådes 3st för 1€. Frågan är vad ska man köpa? :)




RSS 2.0