Lördag och Söndagsnyheter!

IGÅR
så jävla lyx gårdagen kändes på något vänster eller höger. Vi började morgonen bakis. Som en mormor i kroppen! Missade bolaget, vilket som inte gjorde något denna dag! För vi stack till en club där vi kände ägaren och fick 2 snabba stora starka bärs! Och "1 klunks" party shoten! Mm där började blodet beblandas med alkoholen och humöret taggades upp! Träffade en kille på stället som skulle in till city som hade bil! vilken bil? Jo en Hummer H2. Så vi åkte från söder till Lobby! När vi var framme var kön lång, nästan så att man kunde tro att dom väntade på att få en autograf av någon kändis. Vi gick förbi hela kön, log mot vakterna och lyfte handen för en high five och plösligt var vi inne. Vi hade blivit ditbjudna av nattklubbschefen. Dansgolven var fulla med nya ansikten som vanligt och där i massan stog jag & Nicky och rockade golvet!
Inne på Lobby hade Nattklubbschefen avskedfest för att han ska byta till ett annat ställe, så det var en hel del gratis dricka för våran del. Drinkar och bärs ända tills man blev less. kring midnatt spelades "Skaka Rumpa" och vem stog med hörlurarna som mick och sjöng med? Jo Artisten själv, Sean Banan! haha

IDAG
Vakna av Nicky som bankar på dörren efter borta match. :) Sen efter det så gör jag mig i ordning för att sticka till frisören och sen ikväll blir det att sätta propparna i öronen, för ikväll blir det Café Opera! Dj challange fortsätter!

JUST NU (16.00)
Hysteri i frisörsalaongen! Det är som om hitler har skickat ett sms om att han är påväg hit och vill att vi ska starta ett krig igen, just i denna salong också! Modeller springer fram och tillbaka som uppvärmningen "idioten" och frisörer blandar färg snabbare än bartenders med drinkar till 30 olika skallar med hår på såklart. Jag önskar att man gick i mellanstadiet igen och satt på träslöjden! För då hade jag sprungit till rummet där hörselkoperna finns.

Allt är en förberedning till den 30 Oktober. Frisyr/ModevisningStureplanskompaniet. Jag ska gå i bar övarkropp med bodypaint! Kommer bli epic!

Här blir en av modellerna Body paintad. Detta är bara en snabbvisning!



Så här blev snabbvisningen. Till helgen blir det mer detaljer!



Ses i rutan snart! HEY! :) På bilden har vi ett nytt ansikte! Dj Mani! :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Men Kenza är väl nattklubbschef på lobby?

2010-10-24 @ 17:21:26
Postat av: jamalde

Kanske nu. Men innan så var det Alex:)

2010-10-24 @ 21:53:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0