Valborg!

Nice då var det Valborg och folket rinner på! sitter i innertalve och ska snart börja knäka första biran! :) ikväll blir det Five men först en fet förfest! nu taggar vi! :)

Hinderbana

Jahapp.. Då taggar man jävel till imorgon. Fan va kul att festa ute i skogen! Lite annorlunda och det kommer att rocka! Grilla och Dunka musik! Sen vidare till Five ***** och bränna hål i golvet med massor av feta moves!! Denna kväll ska spenderas i sällskap med en polare ute i någon hinderbana, där vi ska hoppa runt och slå vålter hit och dit och massa skit som får adrenalinet att pumpa på!! Hoppas att jag inte bara bryter något!, Kanske tillomed lägger in ett filmklipp om kvällen! Tills vidare lämnar jag er med ett fu*k Face :) haha



Ses imorgon!


Studio

Jahapp.. Varit hos Erik och sjungit som en galning och det har gått asbra! Sen nu så sitter vi och korkar upp och firar en skön kväll med musik och youtube.. Måste bara visa vad jag hittade! Sjukt hur bra snubben är.. Fick en utmaning om att rappa om 100 film tittlar och.... Gör han det? .... SJÄLVKLART! Helt sjukt.. Borde fan gå på MTV! Anyway.. Kolla in :)






 

Galet!


MAT

Yeee.. idag har jag käkat ute 3 gånger :) hahaha inte coolt! nu sitter man på waynes och planerar livet! :)
tagga valborg då och ikväll Olearys! ses om ett tag med nått nytt roligt inlägg! Heys!

Waynes & Summer

Hola!° jahapp, då sitter man på waynes och jobbar på! telefon möten är så sjukt tråkiga. Men annars så leker livet. Öhum, träningsväken idag är inte lite nådig! och kommer bli värre! var på Megazone igår och spelade Laserdome i 3 och en halv timma! Sickt jobbigt men sjukt KUL! haha.. nu blire att äta upp lunchen på waynes och sen invänta samtalet av studiodags! ikväll blir det utgång och dansa på corona! så... tills vidare! hörs vi senare!

Sjukt hur mkt man längtar efter sommaren! :)

 

Snarts så!


Softaliserar

Sitter på waynes och kollar in alla mailar! nu blire Biljard och Lunch med polare! sen kanske det blir ett roligare inlägg senare! Over and out mafakkz! :)

För folk med humor

Halloy! eftersom jag fick panik för att bloggen verkade död så gjorde jag nått brutalt random! hahaha jag tror aldrig jag har garvat så sjukt mycket i hela mitt liv! det här borde iaf visa nått om min personliga sida. Gitarristen är Erik som ville vara anonym men som inte kommer undan! :) lite flum och påhitt på svenska är alltid kul! i veckan blire seriös inspelning så, vsg och le och skratta, detta bjud jag på, man lever bara en gång :)

 

Ibland så undrar man ju! :)

 


Summer Time

Åkej!!
Återhämtning och bloggdags! Gårdagen va nice med inte så mycket dans men det funkade ändå! För sällskapet va underbart och vädret höll sig! Vakna idag och solen skiner! inte illa!.. Jag känner att idag kommer det bli en bra dag! inget kan gå fel när man lyssnar på Dj bam bam - Watch the club go, som bara får en att vilja leva livet! Och snart ska man på glasbanken och fylla en eller 2 partypåsar! sen är vi där igen, ikväll, i dimman! :)
Fick syn på en gammal video som taggade mig ännu mera till sommaren! Enjoy!


Life is what you make it! dont waste it! face it!


Ett förhållande

Dags för ett inlägg innan man somnar in! och ja som sagt, när klockan är sent på kvällen händer det ofta att man blir emo av nån anledning så jag fick ett ryck att skriva om vad jag tycker ett förhållande är. Så, ja! här.......

Ett förhållande

 

Hinder möter man hela tiden, hinder finns överallt, hinder ser man när man tar bort blicken från målet. Vem sa att ett förhållande är lätt? Det är inte lätt, snarare tungt. Man älskar varandra så mycket ibland att den ena blir less på den andra. Gräl finns alltid i förhållanden, för eller senare möter man på dom. Gräl kan uppstå när den ena inte vill diska och inte den andra heller. Men sånt ska man inte haka upp sig på, för senare i förhållandet märker man att det bara var små tjafs. Vill man lägga ner ett förhållande pga gräl i början, så är man bara negativ eller inte för redo för ett förhållande. Gräl är som sår, för eller senare kommer såren, ibland i början och ibland i slutet av förhållandet. Är man positiv i förhållandet så ska man orka klara sig igenom början som kan vara tuff ibland, så kan man sen i förhållandet kan kolla tillbaka och märka att dom gamla såren nu är till fina "R" istället. Det gäller att vara säker om man är redo för ett förhållande, för det är inte ofta man blir glad av att det tar slut, men alla är ju inte likadana. Som sagt, att hitta den rätta är inte det lättaste, det gäller att leta ljupt inne i djungeln för att hitta det man verkligen vill ha.

Kärlek är komplicerat, det är som en ekvation som inte går att lösa. Att få ett förhållande att bli perfekt kan bli svårt, det gäller att den ena ska anpassa sig efter den andra så att dom två kan bli lyckliga och få nått vackert som dom kallar perfekt. Ibland är livet kaos som att man inte kan andas eller tänka klart och ibland är livet som att tiden stod still vid det lyckligaste ögonblicket!

 

M.Jamalde


Waynes

som vanligt spenderar jag mina 100-tusen timmar på waynes (mitt andra hem) och uppdaterar livet, för allt är ju som sagt typ styrt av internet nu förtiden. Sen är jag så sjukt slapp i benen efter all affish uppsättning på alla skolor och nu ska jag förbereda mig inför en intervju till nästa vecka eller nått sånt? Man kommer kunna läsa allt i tidningen (city) om mig och the work! I nästa nummer eller nummret efter det! :) kommer bli kul!

ikväll är jag taggad på Fotografering eller Studion! men vad fan blir det ist..... hum.... städa lägenheten!
kanske möblera om lite igen? Lägenheten är ju inredd i tema "butik", vad jag menar med det är att i tavlor är kläder ist för familjefoton. På hyllor och byrolådor är kläder uppläggda osv. Det ända jag saknar nu är en skylt docka, så om nån har en att sälja eller skänka iväg, säg till!

här är bara lite exempel på hur jag bor!





Hörs senare! med nått nytt video inlägg! kanske! :)

Newstyle Fortsättare

Här är ett klipp från när jag undervisade på Balettakademien. Enjoy mafakkzz :)

Låten heter "Get you some"


Morbror Jamalde

Jag är ändå rätt glad att min syrra fick barn och att hon lyckades döpa han till något som jag verkligen tycker om. Kläder! hans namn är Levis och är en söt, knubbig och skrikig liten krabat! här är en bild på den lilla männsikan! :)

Sjukt söt sak där!

Sunshine

hey!
jaa ska försöka vara inne och hålla mig uppdaterad så mkt som möjligt!! så nu ska vi se, hum. hur gör man? ........JA!
Nu är det allt bara nice.. lill lördag är här och vädret är så sjukt fint! gårdagen va riktigt sköön och ikväll kommer det bli ännu bättre! hoppas man på! :) igår va man på corona och skaka loss och ikväll blir det Olearys!
ska väll försöka trycka in studiotid idag och nöta lite på sången! folk tycker att man ska satsa på det man har talang i, vilket är dans för mig säger dom. Men jag vill testa nya grejjer så nu är sången aktuell för tillfället! har tänkt att lägga ut en liten sneakpeak från inspelningen för ett litet tag sen! min egna låt som heter One in a million, blev smått psykad av kameran som pep, men det kommer ni att se! :) haha... Enjoy, the 30 sek;P Peace out! / jamalde

måste bara komma på hur man fan lägger upp ett klipp :P hahaha


Bara för att vädret är så fint idag!

Främling Flickvän Främling

Hoppas att rubriken lyckades fånga uppmärksamhet? Vad jag vill säga med det är att för mig är kärleken skrämmande, and i will tell you why.

Det som är så sjukt skrämmande är att 2 stycken helt normala personer som inte känner varandra plösligt öppnar ögonen för varann. Börjar prata och träffas, sedan förr eller senare växer känslor fram. Tiden tickar på och tillslut blir dem tillsammans, börjar snacka om framtiden, vad som kommer hända om 1 till 5 år osv. Efter ett tag börjar saker och ting förändras. Han blir rädd för att hon inte bekräftar honom lika mycket i förhållandet, eller hon blir arg för att han inte lever upp till hennes förväntningar, eller tvärtom. Vad det än kan vara så tar det plötsligt slut och exen försöker eller vill vara vänner med varann, men det går inte för att en har känslor för den andra och står inte ut med att exet skaffar en ny. Så han/hon klipper vänskapen och båda slutar upp efter några månader som främlingar. Den skrämmande delen är att man sedan går förbi den personen och tänker:
- Vi hade en framtid tillsammans, men vad hände?

Jag har haft 2 seriösa förhållanden och jag hoppas som man säger att det blir 3:dje gången gillt.

/Jamalde



Redan Taggad!

haha Trodde fan aldrig att jag skulle börja blogga men att skriva om allt som händer och låta alla veta är väll trevligt. har fått förfrågningar på att starta en blogg och nu är det done! :)

här på bloggen kommer man att få läsa allt om framför allt mitt liv och andra roliga händelser, olika klädstilar till fester och mycket mycket annat. håll er uppdaterade så blir allt roligare! tack Oskar för att du hjälpte mig med att starta upp bloggen och utseendet! :)

För folk som inte vet så har jag lite smått lagt dansen på hyllan för att kunna satsa mer på sången! som jag förr eller senare kommer börja lägga ut på bloggen lite smått!

jag känner mig fan taggad så nu rockar vi!

RSS 2.0