Ett förhållande

Dags för ett inlägg innan man somnar in! och ja som sagt, när klockan är sent på kvällen händer det ofta att man blir emo av nån anledning så jag fick ett ryck att skriva om vad jag tycker ett förhållande är. Så, ja! här.......

Ett förhållande

 

Hinder möter man hela tiden, hinder finns överallt, hinder ser man när man tar bort blicken från målet. Vem sa att ett förhållande är lätt? Det är inte lätt, snarare tungt. Man älskar varandra så mycket ibland att den ena blir less på den andra. Gräl finns alltid i förhållanden, för eller senare möter man på dom. Gräl kan uppstå när den ena inte vill diska och inte den andra heller. Men sånt ska man inte haka upp sig på, för senare i förhållandet märker man att det bara var små tjafs. Vill man lägga ner ett förhållande pga gräl i början, så är man bara negativ eller inte för redo för ett förhållande. Gräl är som sår, för eller senare kommer såren, ibland i början och ibland i slutet av förhållandet. Är man positiv i förhållandet så ska man orka klara sig igenom början som kan vara tuff ibland, så kan man sen i förhållandet kan kolla tillbaka och märka att dom gamla såren nu är till fina "R" istället. Det gäller att vara säker om man är redo för ett förhållande, för det är inte ofta man blir glad av att det tar slut, men alla är ju inte likadana. Som sagt, att hitta den rätta är inte det lättaste, det gäller att leta ljupt inne i djungeln för att hitta det man verkligen vill ha.

Kärlek är komplicerat, det är som en ekvation som inte går att lösa. Att få ett förhållande att bli perfekt kan bli svårt, det gäller att den ena ska anpassa sig efter den andra så att dom två kan bli lyckliga och få nått vackert som dom kallar perfekt. Ibland är livet kaos som att man inte kan andas eller tänka klart och ibland är livet som att tiden stod still vid det lyckligaste ögonblicket!

 

M.Jamalde


Kommentarer
Postat av: Anonym

Är det något du saknar kanske?

2010-04-23 @ 09:16:50
Postat av: jamalde

haha nej, det var bara en dikt på något vänster :P

2010-04-23 @ 11:04:22
Postat av: henrik/ laskeblask

Thumbs up. håller med.. har börjat träffa några tjejer som gett upp för att man haft nå små tjafs i början bara. även fast alllt annat känts rätt o så..

2010-04-23 @ 14:03:08
URL: http://equalinlife.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Säger det igen.. riktigt fint skrivet!

2010-04-23 @ 15:48:25
URL: http://bbbaby.blogg.se/
Postat av: mysko

håller med linnéa! riktigt bra skrivet.

2010-04-24 @ 15:52:06
Postat av: frida

mycket fint skriver mangeee :)

2010-04-24 @ 21:25:11
URL: http://freyasmamma.blogg.se/
Postat av: hilda

de stämmer ju. när det blir bråk så kan de ju kännas som att man vill ge upp, från bådas sida.

man måste ju vara stark i början som du säger.

annars är man inte redo!

2010-04-26 @ 13:10:08
URL: http://hiildaw.blogg.se/
Postat av: Anonym

Och det svåraste förhållandet du kommer ha i hela ditt liv är förhållandet till dig själv!

Du är den enda du aldrig kan göra slut med, den enda du alltid måste bråka och reda ut strider med. Den enda som i slutändan alltid kommer att vara där för dig. Den enda som bestämmer ifall du är lycklig eller inte.

2010-05-25 @ 20:14:23
Postat av: Jay

Sant :)

2010-05-25 @ 20:27:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0