KillKväll! (KK)

Solen lyser och kvällen är på G, ja. ikväll blir det killkväll hos mig med några fina partypåsar på g! Film, Chips, godis, bärs, vin och mer godheter! .. jag ska till och med inviga mina frisörsaker och få inviga dom på en polare! Resultatet kommer bli Ledjit! :) Word upp på det... ZAAH! Hum.. i veckan blire ...Fuck it, jag skriver då! ska lägga upp Billionair snart! min nya favorit låt! Peace out!

Här är vi idag och så ser han ut nu. Imorgon ser man resultatet :) haha


For rainy Days!

Thats Whats Friends Are For! :) Mercii


Yran

Allright!
Igår drog vi en slapp hemmafest som va trevlig! Invigde den nya "duette Bongen" där man kunde dricka 2 st samtidigt! Sjukt kul haha, men! Ikväll så taggar vi till, slappat hela dagen på Ängarna och sett några matcher, glidit vidare till Pizzeria Maria på Mariehem Centrumet sen handlat på glasbanken 1 eller 2 Party påsar inför ikväll! Kvällens Outfit ska bli mitt nya inköp från Monkie! Om någon ser mig ikväll så kommer ni få se plagget! Till det så kommer jag ha min nya T-shirt och lite flash flash hit och dit.. Hum, Fest ikväll! Five först sen Fysikgränd kanske? :) ses i rutan!


Fest!

JA det blir fest i helgen! det vet ni redan!, och jag vet att det blir fest för er med! så vi kan allihopa skåla på det! :)

Tisdag

Vad har hänt idag och vad händer ikväll? Jo under dagen har man vandrat runt i stan som en liten luffare fast finare kläder och varit på mimerskolan och spelat Fosball eller vafan det heter mot skolvädarna, och så klart smiskade vi dom! :) Sen har jag drygat ut dagen och gick vidare mot Clip där jag finslipade på frillan och nu ser det änligen jätte jätte bra ut! Slipper se ut som en jävla björn på skallen, och måste använda 4,59 000 ton wax i håret! Nu räker det fan nästan med att fukta händerna med andedräkten och styla! Tiden tickar på och jag sitter på Waynes och ikväll sitter man säkert på någon pub/krog och smuttar på en bira för att filosofera, meditera, argumentera med flera, om livet, som jag gör nu fast i skrivet. Dags för en is-te, så jag ska dra mig mot kassan och le, och passa mig gangsters som säger Ey bre, men som ni kan se, så snackar jag skit, lite hit och dit, för att dryga på tiden och snart dricka sprit, fast jag tror det blir Öl, sen stampa i en pöl, och sen i ett golv, för att jag är en liten väsnare tack för din tid, na na na na na na kära blogg Läsare :) Ses i rutan snart igen.

Over!


Kulturnatta Debut Uppträdande!

Jaah, här kommer en av låtarna vi spelade på kulturnatta. Erik hassle med Hurtful i våran egna lilla twist! :) Vsg!
haha jag har just börjat lära mig spela trumman så klaga inte på det :P haha 2 veckors träning!





Helgens sammanfattning

Den här helgen har varit fartfylld och jätte trevligt.. Roligt när saker händer! I fredags så var jag och dansade med gänget på Heal The World galan, trevligt! Sen på Kvällen bar det vidare mot klubben, ut och dansa! Lördagen hade sin fart också, för första gången i mitt liv uppträdde jag med Erik Live med sång! Jätte kul och det gick as bra! Sjukt nöjd! Var inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara, utan det gick sjukt bra! Sen senare på dagen så var jag och showade lite utanför Åhlens med gänget! Var kul, men det blev battle mellan malmö & Umeå, sjuukt tråkigt! kan man inte bara showa ist för att battla med äcklig attityd? Anyway. Efter dansen så va vi i SF parken och körde lite Akrobatik och underhållde alla som satt och tog det lugnt! Det va jätte kul det med! Så närmare mot kvällen höll min kropp på att dö av träningsvärk som kom sakta men säkert! Förfestade hos polare sen vidare förbi kön och in på TC med invigning av Vip kortet. Söndagen spenderades med filmkväll av 3 filmer i rad med typ "skogsmännisko" filmer. Gudarna måste vara tokiga, blood diamond & Apocalypto! Den sista somnade vi på typ :) Ikväll ska jag till min sång kollega och kolla in inspelningen från kulturnatta när vi sjöng! kanske kommer ett klipp ikväll från uppträdandet! tagga sång ikväll och vila träningsvärken! Ses i rutan på ett tag. over!

Måndag



Träningsvärk

Jag har träningsvärk! jävla dans och akrobatik! men mer sånt! Fan va bra det gick att sjunga igår! nice!

Seg men på Topp!

Allright!
Gårdagen var väll sådär! Skönt att man är fri nu och ska spreda vingarna till att göra annat nu! Party livet i umeå kommer blir roligare kan jag ju avslöja iaf!
Sitter annars och dricker TE och försöker värma upp rösten någorlunda!
Ikväll så då jäävlar! Sjukt nervös för att jag ska uppträda med Erik Live första gången och sjunga och spela, det är nytt.. Men som sagt vem gör en fet premiär igentligen? Debut idag! :) Det blir bara bättre och bättre.. Whats more? Jo det är ju en freestyle hörna under Åhlens där folk från andra städer är med och joinar golvet med oss umebor! Ska bli kul.. För er som inte har sett mig bust a move kan ju pallra era asses dit om ni har tid! Vi börjar kring 12.00 och kör hela dagen..

Min Video för 2008-2009! Only me. Borde underhålla lite med nått iaf :)

Se i Rutan snart! Peace out


Pipes ist!

Tanken var ju att man skulle spela brännboll ikväll, ist blir det att fara på Pipes där en polare ska uppträda och sen blir det typ film kväll! :) Imorgon är dagen relativt bra planerad, hoppas ja! Så det kommer bli solande om det är sol och sen blir det mkt sång! Tills vidare så.... Hörs vi! :) Peace out!

[email protected]

God Morgon!

Yo yo! Ja då sitter man på jobbet och ska snart ha möte sen seanre på dagen ska men på ett annat och yttligare ett annat men sen! Då ikväll är det studio dags! Kommer bli trevligt! ses på ett tag! :)


 

Ses i rutan snart!


My Man!

denna snubbe var rätt tuff! jag diggade hans låt fett mkt och tycker ni också ska göra det! så ta en titt ms & Mr Stranger :)


Sommartider

Okej! nu är det värt att skriva ett inlägg! Idag är vädret så sjukt nice så jag vette fan va jag ska ta mig till.. jag har jeans som är baggy och det är VARMT! Har spenderat dagen med nikkeboy och softat i parken för det mesta och ätit LunchRonyas! Så vad är planerna för ikväll? Sjukt taggad på brännboll! Anyway, Peace out! :)

Le posé


Acapella (slutet är bättre än början)

Eftersom Sång inte är min starkasida är detta sjukt jobbigt! Men man måste våga för att bli av med rädslan.

JA!
Klockan var ca. 21.00 så man ville inte leva om allt för mycket! Och jag skrattar åt min feeling. Men....
Här har ni min första acapella i RNB! Mmått svår låt att sjunga utan musik och jag gjorde den inte helt super bra men den får duga till denna gång, sen så blir det bättre med tiden. Ni är ju trotts allt dom som kollar in bloggen och kommer se förbättringarna! SÅ, här har ni mig i Toaletten där det är lite bättre ljud sjungandes till. Trey Songz - Can't Help But Wait.. Vsg!

 

kommer med musik senare


Hum!

Jävlar vad allt är skumt! Känslor åker som en bergodal bana upp och ner! Helt sjukt. Vad ska man ta sig till egentligen? Aja.. Man ska ta vare dag som den kommer, glöm dagens problem för imorgon kommer nya! Ses på ett tag nu blire MAT! Sen kanske en flum video eller nått som ska ut! Peace out! :)

Sommar på 2 dagar

Sjukaste vädret idag och igår! helt sjukt! idag va det bästa dock. därför har jag inte vart inne och skrivit något på bloggen! Ikväll blir det Tc eller Corona! :) sjukt nice! Ute serveringen på TC ikväll är mest lockande för det är premiär! men vi ser väll! :) imorgon lär jag ha tid och lägga ut nått roligt! så vi ses i rutan på ett tag! Hey!

Original

Hey allesammans nu kommer en favorit i repris som man kan se om och om igen! :)

 

Inte friska! men Vashe guu


Utgång ikväll!

om ni har tråkigt ikväll kan ni alltid komma till corona ikväll och joina oss på golvet! ikväll blire dansa dansa dansa! :)

Ovanligt?

Då satt man på Waynes ännu en gång! Är det ovanligt? Så fort man loggar in på msn eller någon stanns är det alltid nån som ska börja med att skriva.
- Är du på Waynes?
Börja med ett hej först, sen kan ni fråga vars jag är! :) Haha...

Anyway!
Vad händer idag?
Man är små fökyld så sjunga är inte ett alternativ man vill sätta på listan!
Träningsvärk sen dansshowen i söndags, inlines igår och Hinderbanan sen förra veckan! Och ändå ska ska vi träna Breakdance idag! Och då hade jag tänkt filma nått smått så ni får se, whats going on liksom!

MEN NU! så är jag påväg till Draggen där jag och Polare ska Hoppa Studsmatta! Klipp kanske kommer senare!

 

Ses i skärmen på ett tag!



The day

Hey!
Haha började med att åka inlines till stan och kom före bussen! Hur kollt är inte det?! Min nya transport till stan hädan efter........Eller? Fyfan va jag har ont i ryggen! Det va typ länge sen jag åkte, eller typ tränade! Det är just därför nu när sommaren är på G jag börjar få min hälsa och kropp i form igen! Mindre alkohol! Haha. Så idag när min stora plan att ta mig till stan för att filma tricks i nya skate parken vid kajen, Nä, då är den inte klar och har premiär den 22. inte coolt, men det blir att fara dit någon kväll när ingen är där! För det va då jag såg någon och trodde att det va öppet. Men annars då? Sjukt skönt väder!


One in a Million

Hey igen!
DÅ var det dags att lägga ut en längre verson av One in a million! En låt som jag skrev för ett tag sen och typ, kom på i dushen! :) Videon är typ lite efter med det funkar! .. Här är låten som kanske kommer fastna i skallen på en eller fler! Hela versonen ska jag lägga ut senare när den är inspelad och redigerad så den låter proffsigare! men nu kan ni få en Chillare att slappa till! Vashe guu.....

 

Tushé .... (pussy cat) :)


En söndag

Hey Everybody!
Idag så vaknade jag typ bakis efter premiären på av TC igår! :) Sjukt trevligt på Club Rosé! God plockmat och gratis dricka! Can it get any better? Idag har jag spenderat dagen på en LANZA show. Där dom stylade och klippte folk på scenen! Men det var inte min uppgift där. Jag och 2 till var där som underhållning så klart! Det va sjukt kul! sen fick vi produkter, perfekt för mig! Jag vill ha wax eller Molding paste, det är det bästa! Sen så har vi varit och freestylat på stan och softaliserat så nu blir det väll att vila kroppen inför denna veckans roligheter! :) Håll er uppdaterade så får ni se vad mitt liv har att bjuda på! Peace out :)

 

Lite suddig bild men! när det regnar så är det tur att man har vänner som ställer upp :P



Premiär!

Ikväll blir invigningTc's Uteservering Club Rosé! kan bli hur nice som helst med tanke på hur vädret är! :) Allright vad har man i tankarna? Inget speciellt tror jag.. Men det ska väll luta åt förfest om nån minut eller två! så nu ska jag piffa till mig och börja inleda dagen/kvällen med en riktigt god öl! :) Nu kör vi hårt! Wöööööö yeee :) eller? ..........

 

Skål mafakkaz! :)


FEST

okej ikväll började kvällen super!
vi började på megazone och spelade inomhus paintboll och det va sjukt kul! några märken fick man och nu ska vi äta torta och sen festa och ut på FIVE! just nu kommer jag inte på så mkt för jag har........ sänkt en eller fler goda alko drinkar.. jaja.. ses snart! :) NU 
BLIR DET FEST!

Ikväll!

Jajemään!

Då har man varit snäll och gjort dagsens fina gärning och varit hos mormor och ätit lunch! Sen så har jag varit och plockat upp George (min skylt docka) som nu är hemma hos mig, som jag ska klä och flasha till lite senare! Men nu är det lite bloggning som står på dagens lista och sen gäller det att glida vidare till hinderbanan och flippa omkring lite granna! Sen efter det så ska jag befinna mig på busstationen för att freestyla och träna lite med vänner! Det va som ett tag sen man breakade och sen så är det skönt med lite omväxling också att dansa i en annan miljö än spegelsalar! Ikväll mot natten så bär det av hem till mig där jag och alex ska se film! "Notorious", Sjukt bra film för dom som gillar rap och lite "ghetto shit" Och även kanske fälla en tår mot slutet av filmen! :) tills vidare så ska jag ladda up inför dagens bravader! ses senare i rutan! C-yaa

Jay!


Leende

här har vi en som kan få er att le.. så här dansar jah på fredag då! nice hahah!



Dagens Kap!

Allright! Vaknade med ett glatt humör och ställde mig upp...................Höll på att dö av träningsvärken som dödar mig.. Ahhh.. Säsongens första brännbollskväll avklarad! Men satan vilken träningsvärk man har! :) Ey, idag så hittade jag äntligen det som verkligen är pricken över i:et i min lägenhet! Nämligen en SKYLTDOCKA! och en kille blev det.. Bästa köpet på en regnig dag för att få en på bra humör! Sen så hörde en klädsbutik av sig och frågade om jag skulle vilja ha en stor poster, med tanke på att dom vet att jag inreder lägenheten i tema "butik", Kul! Sen nu ska vi se, ikväll blir det en chillkväll med röstvila för studiotid imorgon! Måste fan vila rösten för man börjar bli krasslig när vädret är så sjukt schitzzo! I måndags så var jag och kollade på Soran Ismail live stand up och det va sjukt kul! hahah, Nu ska ja äta mina Toast på wayens! Tills vidare! Ses i rutan om ett tag! Peace!



Fast min är biffigare och utan skalle :/

The Week

Jahapp.. då ska vi se! I veckan ska jag försöka ta det lugnt. Men tydligen så blir det inte så lugnt ändå. Idag åt jag lunch på MAX som vanligt och sen spelade jag billjard med 2 Buddies. Såklart vanna man med 2 poäng :/ men det är nice! hahaha... Ikväll ska jag och vänner fira en tjej kompis! Och sen ut och dansa på Corona, lite lätt såhär på en tisdag :) Onsdag ska jag ägna hela dagen till att koreografera och umgås med vänner på kvällen! Torsdag blir det träning på bussstationen..lite random men kan bli kul ist för i en danssal! Sen så på fredag blir det innomhus Paintboll antar jag, på Megazone och sen ut på Five och rocka golvet as Usual! Sen på Lördag är det Premiär på Tc för uteserveringen! Kul att man fick Special inbjudan på posten! Så nu kommer sommaren bli kul! :) och sen Söndag blir det Show på en Hår-Modevisning för Lanza! där vi ska uppträda och sen få Produkter! I love URBAN Molding Paste! Som typ resten av alla Umeås killar borde göra! :)

Nu ska jag hem och fixa till mig och sen tagga till! :) vi ses och hörs om ett tag i rutan! hey! :)

 

nu kör vi! :)


Lifes Way

Shit va livet har massor av nyheter och det är som tusen bollar i luften. Man vette fan va man ska börja med liksom. Dags att samla sig och börja fokusera på en sak i taget! Intervju till veckan :/ Sång 2 timmar om dagen, dans, club, photo, Dj och massa annat. På tal om Foto så kommer en cool/rolig bil snart! Sen så är det massa små jobb bakom varje sak man ska göra, ah shit! Nu blir det lugnt med festandet på ett tag, för det känns som att när man är inne i Club Branchen är det lätt att man åker med på Festvågen och det blir lite till ett beronde! Men nu ska det bli mer fokus på uppstyrningen till festandet. Och smått på Dansen också, kan inte vara otrogen mot dansen med sången så nu är det dubbel-dags! "Show Off Academy" ska snart startas upp igen! Min egna danskola som vi ska köra i Dansens Hus på Ersboda framöver. Elever är och verkar fortfarande sjukt taggade så jag antar att jag inte har nått val att dra på mig Storkläderna och börja Koreografera!

Och nu lovar jag alla Show offs att snart är vi igång igen! :)



RSS 2.0