Sata* helv*ete och k*k är fina ord när man är Förbannad

Alltså vad händer med världen!
Jag har fått bra svar av
kända ansikten som kanske kommer på besök. Några har redan svarat ja!
Och vad händer då. Nästan alla klubbar i stan är mot 18 fester. Men mina privat fester har aldrig knasat sig. Så nu får vi se vad fan mitt sista hopp säger! Alltås jag DÖÖÖÖR! Vafan. Streessss!


SAT*N!

Morgonpigg?

Allright, vaknar äntligen! Önska jag kunde sova längre och önska att jag somnade tidigare! Vafan, inatt har det varit jätte svårt att somna så jag bestämde mig för att se en film att somna till, så jag såg Date Night. Sen efter den så var jag fortfarande vaken så då såg jag Remember me. Men det gick lika dåligt att somna efter den! Så jag bestämde mig för att ligga och blunda tills jag somnar och visst gjorde jag det. Somna kring 8 och vaknade halv 10. Less..

Idag så är det Möte på Äpplet och då ser vi vad som händer där! Sen ikväll kanske det blir studio och kompis! Imorgon är det planerat att klippa mig. Inför en fotografering! Och sen så kommer det att bli årets sista tisdags Rex! Så det få rman ju inte missa! Onsdagen är planerad med fotografering och Sjunga, spela in! Taggad :) Men nu, Duschen och sen ner på stan. Möte kl 12.00. Hey!



japp, Skjortan är trasig på båda armbågarna! :)

Underbara

Fan av sköönt att lyssna på dessa gatuartiser. :)


Mina Hjältar!

Detta diggar jag så mycket! dessa grabbar är fan i mig det bästa!


Drama Drama

Alltså shit! Drama, Jag har fan hatat drama i skolan och filmer som man ser i genre drama, eller dom är väll okej ibland men när man upplever det in real life så är det fucked. Sabbar hela kvällen. Men men. Gårdagen var helt okej ändå, och ibland måste man räkna med lite drama, det kan också vara kul ibland! Haha dubbel moralen slog in igen. Men hela kvällen ängdades inte bara till drama, Det var en jävligt nyttig kväll också, ibland önskar man att man inte ska lämna kära sverige. Men livet rullar på ändå. Igår blev det, Corona. Och det var helt okej med folk. Shit va rund under fötterna jag va igår! Det går inte att förklara hur många indianer som hoppade ut ur kanoten igår. Men jag hade kul, tror jag? :)
Och jag hatar när man har drömmt jobbiga drömmar, sen när man vaknar är det fortfarande jobbigt? Men allt är lugnt ändå?... Ahh less. Kan nån bara göra min dag idag!?

Haha en rolig grej är att hela lägenheten är tyst och det ända man hör är knapptryck. min 80 åriga mormor spelar kort på sin laptop i köket, Brorsan sitter och spelar poker eller nått och jag bloggar, chattar och allt möjligt. Så det är faktist rätt komiskt!

Idag är det söndag och då tror jag att det blir en hel dag på Waynes eller nått. Typ ut och promenera eller nått. Idag är det en dag som kallas "Thinkin Sundey" Så då ska man rätta till alla tankar på plats, rangordna allt i bokstavsordning, storlekar, färger, tyngder osv. Men först känner jag att maten eller fikat kallar!

En Morgon Bild Och Nyrakad! Vsg :)


Sista droskan, Morgon och dagens schema!

Igår va det så himla lyckad kväll säger jag bara! Sjukt trevligt sällskap och allt! Förfestade i den mörka skogen i holmsund. Ett mirakel att vi hittade till stan! Och sen blev det ett kalas på sista Droskan! Sjukt mycket folk, Härligt! Och sen blev det lite showoff på dansgolvet. Breakdance bla.a Och jag måste bara säga att det va så sjukt kul! Fyllebreaking med Ryssen och massa andra gömda talanger! Respekt! :) Bakotvolterna satt enligt folk som lyckades se igår, men enhandshoppen var ju en flopp, balansen är inte nått att räkna med efter man har sänkt några goda kalla underbara.................haha varför låter jag som en alkis? .. Men, BÄRS! Ikväll är REX på listan och inget kan gå fel för vi ska ha fet förfest med singstar och roliga figurer! Hahaha, Men först Dagens dusch, Glasbanken (partypåsarna), Sen träffa vänner, Äta Och Tagga till med låten som heter... Ba Ba Americano! (dö dö dö *tut ljudet*) så sjunger man iaf :)

Nervositeten inför festen den 18 stiger för varje dag som närmar sig! Folk taggar en själv mer och mer för varje dag! Kul att många ville sälja biljetter! Jag kom på vad all in är! Att lämna allt i ett land och sen sticker till ett annat för en Audition? och hoppas på klara det galant!? .. Det kallas all in. Wish me Luck! Nu Duschen, HEY!



Another day

Jajemen!
Igår satt man på möten på olika klubbar i stan och det är fan inte lätt att få tag i en lokal nu såhär i slut spurten! :( Men det kommer bli nån lokal iaf! På måndag ringer Äpplet, Så om det blir av så kommer det bli konkurrens mellan mig och KrogenKrogen. Så den 18:onde september är det bara att bestämma sig vars man vill fara. Om man nu inte vill vara i stan. Men kom ihåg förköps biljetterna (inträdesbiljetten). Och det kommer vara en jävla massa dans och annat där inne så det kommer bli liv! Men kanske kända ansikten där inne (A) :) MEN! Vafan, Huvudsaken är att ni bara är prioriterade på vilket ställe ni ska till! Ikväll blir det sista droskan med en massa vänner! Och visst kommer det bli mycket dans och svettigt! Vem styr efterfesten!? En snabbtitt förbi på TC ikväll blir det också, Sista Club Rosé är ikväll! 30% Rabatt i baren för alla med vip-kort. Tackar :) Vad mer för kul har man att berätta annars?! Sitter och lyssnar på James Morrison - You make it real! Sjukt bra låt!



I'll give you me (piano)

haha här är mitt hemma mek!
eftersom jag hade spelat in med mobilen när jag sjöng och spelade piano så funkade det inte att lägga in på youtube. för filen stöttade inte den/det formatet. Så istället skickade jag låten från MOBILEN till MAC:EN via BLUETOOTH. Sen spelade jag upp den, samtidigt som jag hade data-kameran på, och spelade in den så med ett DVD fodral som täckte kameran :) hahahahahaha.. Sen gick det är lägga upp den. Om ni undrade varför det va så mörkt på skärmen.

 

Imorgon blir det att skriva ett mer roligare inlägg.. Nu är jag så död av alla möten med alla club's i Umeå. Ses imorgon i rutan!


Överlycklig, Stressad och Taggad!

Igår var jag så himla överlycklig. Sjukt filosofiska tankar sprutade från skallen! Känslan av att allt som jag gjorde igår, från möten till planering och bra besked gjorde att magen pirrade som en marrakas. Jag gick under träd som belystes av gatulampor, skuggorna vajades i marken som en hallelujahkör och vinden som var behaglig fick mig att bli rörd på något sätt. Jag har inte slappnat av på länge känns det som, vinden som blåste runt örorna och skuggan som rörde sig gjorde nästan en fest som man kan jämföra med en parfekt utekväll. I väskan hade jag party dricka som får kvällen att bli perfekt, var påväg till förfesten innan utgång mot Rex.

Som en avskedspresent eller vad man kan kalla det fick jag till förfest en Svit på överstavåningen på ett hotell och efter allt festande blir det att sova där! Min vän styrde upp det! Love it.

Idag blir det att vänta in viktiga samtal och styra upp en jävla massa saker till festen. Jag kan ge er några saker som jag håller på med så nån kan lida med mig. Typ sympati tycka synd om mig eller ....nått? Haha..

Som ensam person måste jag fixa.
Club (för festen och halft fixat), Efterfestlokal, Biljetterna ,Desiger, Tryckeri, Ljud och Ljus, Artister som ska komma på besök för att festa och uppträda, Dj, Plockmat (efterfesten) sen en massa annat piller. Men vänner kommer hjälpa till med saker också! Därför älskar jag my friends!

Måste nämna att jag gör den hära festen för att alla är välkomna och ha kul och verkligen rocka en sista kväll på min sista fest! Inget annat. Nej, jag tror inte att jag är nått, för vissa som gillar att säga det:)

Btw! Om någon frivillig frisör vill klippa mig, alltså korta ner håret, Tunna ut och raka ena sidan. Hör av dig! :)
Nu måste jag jobba vidare, kan inte slappa allt för mycket med bloggen och facebook! Gå med i "Off to paris" gruppen. Så kommer all info ut där. Hey


Dansvideon från Mådags-showen!

Haha.. Jag älskar små kids ibland! Fick skriva autografer och göra high five och upprepa en jävla massa trick eftershowen! Men det är ju bara kul! Huvudsaken är att dom gillade det! Så här så såg det ut när vi freestylade på skolan! Take a look :)

Glömde att nämna, Jag satt nytt rekord på "ENHADSHOPP" .. Resultatet blev. 52st! Nice

Och för alla som inte har joinat EVENTET på facbebook "OFF TO PARIS".. GÅ med och Gör det! :)
så kommer info att gå dit! :)




RoyalQuality Feat. Flow Latino! :)

Dance Dance

Hej och hallå alla stora och små!
Nu är det så att tillomed jag trycker att jag är sämst på skriva inlägg! Måste förbättra på den fronten! Haha!
Okej! Igår hade jag dansshow för Holmsundskolan inne i storsjöhallen! Min gamla gymnastiksal. Det var jätte kul. Jag bjöd in 2 dansare från Flow Latino som skulle joina och dansa där med mig och dom är, Haddis Aka Don't Care, Daniel Aka Ryota och Jag Aka Gello. Vi filmade showen och den kommer läggas in på bloggen idag så om ni vill se lite freestyle i breaking så kan ni ju ta en titt senare ;) Nu sitter jag hos Felix och han är i duschen. 


pappa 60 års matfest

Hittade ett klipp jag hade filmat på farsans födelsedag! Ja här ser man Peter (Melissas kille) sen Melissa (min syster) och Yassin (lillebrosan) och pappa (födelsedags "barnet") Och i hans famn är Melissas lilla bejbi (Levis) Och Zarina (pappas fru) och Yousef (andra lillebrorsan) Men. Ah så här ser några ut :) haha





ses i rutan snart!

Tider man saknar och folk!

Lite gamla bilder på gäng sen förut! :)





Sen hittade jag en gammal nyckelknippa jag fick när jag gick i 6års :) Skum sak. undra va tillverkarna tänkte.



allt o inget!

hej och hur livet kan gå! En dag vände allt, dagen efter sa jag nej till kontrakt för jobb och sa upp min lägenhet. Satsar på den galnaste festen och far till PARIS. Livet är ett Äventyr! Igår var jag ute och festade, fixa och taggade folk till sista festen. 18 september! Igår åt jag kräftor för första gången och det va fan i mig det läskigaste jag har gjort. När dom låg på tallriken och tittade på en och man skulle dra av skalet och allt började jag skaka och vågade inte röra dom, då fick mormor göra jobbet! ikväll, vad händer en kväll som denna? Inte en aning! Men nu ska man till stan för här görs inga barn. Håll er uppdaterade inför festen! Hey!

Life is Like a rollercoaster!

Nu inför slut spurten innan jag beger mig till Paris så håller jag på med telefon samtal och annat för att få denna fest att bli fet och en magisk kväll!

Efter allt jag har gjort i umeå från dans-shower till Dj:ande, sång och en massa annat roligt! Och folk som har jobbat ihop med mig och jag med andra så ska alla bli inbjudna. Finfolk kommer komma på besök också.... ;D

(Upplägget i mina tankar) -Som då också ska bli besannade!
Hur kommer min Festdag att se ut?! Ta en titt....
DATUMET för partydagen kommer att vara 18:onde September!

15.00 - 18.00
DansJam med massa dansare och olika stilar. Rappare som freestylar i micken! 2 Smutsiga rackarungar REUNION!? :)
Alla som gillar eller bara är allmänt intresserade av dans är välkommna att checka in! Entré: 20kr.. Plats (Kommer inom kort)

22.00 - 02.00
AVSKEDSFEST... Club! Alla som är 18+ är mer än välkommna att festa och ha en super trevlig kväll! Musiken kommer att vara blandat från Hiphop, Uptempo Rnb, House, Raggaton, Dubstep, och Gamla klassiker! Endast inträdesbiljett är välkomna! Och säljare kommer att finnas och nämnas inom kort! Så Ni alla kommer få tag i biljetter så länge det inte blir slutsålt! :) Temat på festen kommer att vara "PARIS/FRANKRIKE" Så. Bonsoir Mesdemoiselles, mesdames et messieurs!
Pris: 100Kr!
Plats: (kommer inom kort. Allt är i Umeå)

03.00 - 07.00
EFTERFEST! ........ BEGRÄNSAT ANTAL!

Efterfesten kommer innehålla Karaoke, massa snacks och gotteri, Dj och club anläggning, underhållning (trolleri och dans/sång) Massa annat kommer att förekomma på efterfesten och den kommer bli riktigt trevlig!
Inget att missa. DRICKA kommer kanske att säljas på eftefesten. :)
Plats: (Kommer inom kort. Allt är i Umeå)
Entré: 50Kr Och då kommer man att skrivas på lista! Som förra året för dom 100 som kom på den efterfesten.

Ha datumet på minnet och snacka ihop er med vänner och börja planera en outfit till kvällen!
Håller er uppdaterade och spara pengar för att spendera i baren! ;)


Ses i rutan snart! :)


SKÖN RÖST!


Let Me Introduce My Indian Friend. Daka la-ka-ka....Donhh. * (Snärt ljud)

hahahaha Fan vad han gjorde mig glad! Snacka om att jag kommer ha en lyckad kväll!
Och detta skule jag fan vilja börja göra. Springa runt i orange färgade kalsonger inte boxer, utan kalsonger.
Sen utföra alla dessa trick fyfan va jag ler när jag ser detta. Och detta mina vänner är KONST. poledance på träpinne!
HAHA! Love him!


Allt och inget för ikväll och idag!

Nu är man mätt och belåten! Vofflor och grädde blev det. Sen så blev det Jordgubbar och grädde till efterätt! :) Oleary's är en av alternativen ikväll. Vi ser vars strömmen tar än. Tills vidare lämnar jag er med..........

En gammal favorit! :)

Onsdags Youtube Check

Här har jag ett clip ni måste se! Fett bra!



Och den här säger ju bara att nån har haft för mycket fritid! Men det är nice!!


Solen skiner och då blir man glad!

Varit på stan och chillat med en kompis! As slappt och nu taggar man till kvällen! Rex står på schemat! Så för er som är 20+ och är taggade så är detta ett alternativ att välja! Datumet som jag ska sätta till Avskedsfesten kommer att vara 17 September eller 18:onde! Så lägg det på minnet! Om ni är 18+ :) haha.. Men men. just nu har jag inte så mycket att tömma! Såg på Usual Suspect igår, en riktigt tekninsk film för hjärnan! :) Men bra var den! Nu blir det till att försöka göra mig fin! vi ses i rutans snart! :) Hey!


Lägger Tungt!



SJUKT! Imponerad av These Guys! :) Trainspotter thats Wzup! :)
Kanske med på Avskedsfesten? Lets see


Såhär såg min 21 års fest ut 2009. Så förvänta er nått på min Sista Fest! 2010

PROGRAM för Min 21 års FEST  "Royal 21"  Fredag 13 November 2009

KLÄDSKOD: SVART, VITT & RÖTT (MEN IN BLACK O LADIES IN RED)

 

Förfest: 100kr Endastbjudna av Magnus jamalde

Festen: 100kr Biljetter från säljare

Fest med Efterfest: 50kr Lista

 

 

19.00

FÖRFEST 50 ST. MIDDAG: TACCO BUFFÉ SAMT EN VÄLKOMST DRYCK (KVÄLLENS DRINK)

 

20.30

UNDERHÅLLNING AV ROBERT KRAGH (ACUSTIK GUITARR SÅNGARE) TROLLERISHOW AV ANTON LINDELL (MAGIKER) OCH DANSSOLO AV ANTON (BOOGIEMAN) BORGSTÖM (POPPARE)

 

21.30 - 22.00

PERSONAL DUKAR AV OCH FOLKET MINGLAR. ANTON LINDELL MINGELTROLLAR FÖR FOLKET

 

22.00 - 02.00

CLUB på KROGENKROGEN Umeå! DJ IBBELITO LIRAR HIPHOP & RNB OCH RAGGATON. ROBERT KRAGH UPPTRÄDER PÅ KARAOKE SCEN KL 00.00 MED INSTRUMENTALA KÄNDA LÅTAR. ANTON BORGSTRÖM KÖR POPPING SOLO PÅ STORA SCEN KL 00.30

 

02.00

STÄNGNING!

 

02.30

SWEDBUSS UTANFÖR KROGENKROGEN SOM TRANSPOTERAR 50 ST. (2 VÄNDOR)

 

03.00 – 06.00

EFTERFEST (MEGAZONE UMEÅ) 100st

LASERDOME, BILJARDHALL, ARCADESPEL, BASTU, RESTAURANG & FESTLOKAL (Där det blir mycket fylla) ! OCH SIST MEN INTE MINST UTDELNING AV INTRÄDESBILJETTER TILL BUCK WILD PÅ KVÄLLEN! (LÖRDAG)

 

 

SÅ här såg förköpsbiljetten ut :)

 

.....

 

Håller på Fullt upp med planering för sista festen nu! Så håll er uppdaterade. Allt kommer att vara 18+! Och det kommer bli en lång dag med mycket liv. Om man är med på allt! :)

 

 

 


Sunshine is the Best time


Bild från idag när ja hoppade!


Söndag!

Jahapp!
Idag så har vi hoppat från klipporna i brännland och sen inte gjort så mycket mer! Tar det lugnt med Mormor nu och sen ska jag planera Min SISTA fest innan jag sticker till Paris och hoppas att ni alla håller tummarna att jag klarar eller gör bra ifrån mig på auditionen! :) jag har kommit på att det faktis är en annan jag skulle passa som! ...
Försöker också få in min inspelning som jag gjorde igår men det funkar inte :( ..

Mogli!! :) Liten Jungelmänniska och sprattlig. Som mormor kallar mig. "sprättgök"
Men Peter Pan är också nån jag skulle kunna vara... Mogli känns lite naken trotts allt ;P

Everyday is a day unlike the day called yesterday........

Då sitter man i ett mörkt vardagsrum utan festdricka och väntar tills klockan blir 11. Sen ikväll bär det av mot Rex där jag ska dra in min syrra och hennes vänner! Ikväll blir det en nykter kväll för mig och sen får vi väll se vad som händer! har gått runt, fram och tillbaka och inte lyckas hitta den perfekta outfiten för ikväll! Och det gör mig galen. Helt absurt hur padant och tjejig jag är! Ord finns ju fan inte att säga.

inte snyggt nån stanns.

FEST

FEST ikväll! Tc... Och andra ställen! ... Ryssen ska skriva hej.....vänta........




-Privet gott folk!

Audition i Paris för Disneyland!

JA JAG VET VAD DET STÅR. HAR REDAN FÅTT DET ÖVERSATT.


Bonjour Magnus,
Votre candidature a retenu toute notre attention et nous apprécions l'intérêt que vous manifestez à l'égard du Département Personnages et Parades de Disneyland® Paris.

Vous trouverez ci-dessous la convocation pour notre prochaine audition :

Date : 29/09/2010 (datum för auditionen)
Heure : 09h30 (och tiden)

Lieu : Pôle Emploi Spectacle

Studio de Danse
50, Rue de Malte
75011 PARIS
FRANCE

Accès Métro : Station - République - Sortie rue du Fbg du Temple

Tenue souhaitée : Jogging, baskets (2ème paire autre que chaussures de ville).


GODMIDDAG!

Jahapp! Nu är det tordag och jag har gjort bort nästan alla dagens ärenden! Nöjes Magasinet ringde mig och ville att jag skulle skriva en krönika eller vad det nu var och jag tackade ja! Det enda frågetecknet i allt är att jag inte vet vad en krönika är! Men han skulle skicka det på mailen till mig så jag har lite hum på vad det är! Annars så har jag varit på stan med vänner som är på besök från Sundsvall! Och planerna ikväll lutar mot trädgården! Det är ju dock den sista gången! Sen så har jag varit på musikanten och testat en gitarr som jag är taggad på köpa när jag blir rik och ett piano. Men pianot ska jag verkligen inte köpa. Bara testa! Sen fick jag SVAR idag på mailen från DISNEYLAND! Men det är på franska dom har svarat så jag måste få det översatt. Och det ska jag få av Jasmine som kommer vara min Roomie! Men hon var på middag så nu ska jag vänta och se vad som står! det står ett datum där, så jag hoppad det är AUDITIONETS datum! :) Tagga tagga tagga! Då blir det PARIS BABY! Men nu...till verkligeheten ...


HAHA! Måste dela med mig denna.. Vill ni skratta så titta eller lyssna på denna! :)


Eller ta en titt på denna! Helt MAGISK! :)

http://www.youtube.com/watch?v=yagMPooXUfM
Kopiera och titta på den!! hahaha

NU

Sover jag! Full! :) Puss

Jamalde - One in a million © (Min 1:a Låt jag gjorde. I duschen) :)

[vers 1]

Maybe one day i know that, it never works out the way i want

Cuz you never look at me, the way im watching you

All my cd:s i listen to, remindes me of, only you

Cuz you, are inside my head, every night and day

Girl, yes i want you, but how am i supposed to get to you

When you see me like a ghost, and still i want you most

 

[stick]

This girl i want so bad

Is the one on the top, dont make me wanna stop

And Im not feeling sad cuz

 

[ref]

Shes one in a million, shes one of a kind

Shes a beautie to me, one day she will be mine

Shes one in a million, not made for ridin bus

Like me and my boys say, looking deelicius

 

Deelicius, deelicius

Woooaaaahhh deelicius

Yeaaahh

 

[vers 2]

Many many times i tried to, get near you, just to try to

Speak up, just to show myself, so you can see me

Girl if, you we´re mine, i would take my time

To make you happy, make you want me, make you smlie

Girl, yes i want you, but how am i supposed to get to you

When you see me like a ghost, and still want you most

 

[stick]

This girl i want so bad

Is the one on the top, dont make me wanna stop and

Im not feeling sad cuz

 

[ref]

Shes one in a million, shes one of a kind

Shes a beautie to me, one day she will be mine

Shes one in a million, not made for ridin bus

Like me and my boys say, looking deelicius

 

Deelicius, deelicius

Woooaaaahhh deelicius

Yeaaahh


[brygga] (inte inspelat än, kommer snart)

Girl, i know you from before

Time after time, and still a want you more

Let me know your name, dont make it im-poss-i-ble

Day after day, night after night, i still will feel allright, Cuz

 

[ref]

Shes one in a million, shes one of a kind

Shes a beautie to me, one day she will be mine

Shes one in a million, not made for ridin bus

Like me and my boys say, looking deelicius

 

Samma här! kommer en ny och förbättrad snart!


Jamalde - I'll give you me © ( Min 3:dje låt. Här är texten )

Vers 1

First time i saw you i felt so good

You looked right to me and came were i stod

You started to talk and my knees got weak

You got this smile i just need in my life

 

Ref

I dont wanna leave, I just can’t believe,

Believe me i give you what you need

I’ll give you me

You will smile everyday, arguing wont be in the way

Say baby dont leave me And

i will stay

 

woooooooooooo

woooooooooooo

 

Vers 2

All my life, ive search so much

For a girl like you, just from a look, im in crush

Your style, walk, smile, talk, got me see

That Your, persenality fits so good, to me

 

Ref

I dont wanna leave, I just can’t believe,

Believe me i give you what you need

I’ll give you me

You will smile everyday, arguing wont be in the way

Say, baby dont leave me, And,

i will stay

 

brygga eller stick vad man nu kallar det

You and I, cant go on like this

All I want, Is a kiss from your lips

I don’t want you, just as a friend

I want you more and that’s the end

 

wooooooooooo

Wooooooooooo

 

Vers 3 (inte inspelad än)

its all wrong but at the same time right

everytime after we talk, you make me sleep at night

you do make me happy, you say i make you to

we both know that its, nothing that we can do

 

wooooooooooo

Wooooooooooo

 

Ref (Outro)

I dont wanna leave, I just can’t believe,

Believe me i give you what you need

I’ll give you me

 

Dåligt ljud och inte det bästa framträdandet. men jag va helt ny på gitrarren. anywho kommer en ny snart och här är låten.


Dagens Aktiviteter!

Vad händer idag!?


Mat med mormor
byta om
Oleary's?
filmkväll?
sitta vid datorn (CHEKC)
blogga (CHECK)

Party Tuesday!

Idag vaknade jag och kollade på datorn. Mina 6 filmer jag laddade hem inatt var klara så jag började att se en idag! :) Filmerna jag ladda hem var.

1.Superbad (såg jag imorse)
2.Kick ass
3.Shutter Island
4.Farsan
5.I love you Phillis Morris
6.Snabba Cash

Idag blir det att köra ut städsakerna ur lägenheten och sen träffa timothy som fyllde år igår. Och vi ska fika lite såhära dagen efter för att jag skrev på mitt CV igår! Och sen ikväll blire att festa på Rex med en kompis som är på besök från Oslo! :) Looking forward for this night! Fick svar från paris (disneyland) idag och skickade svaret till min tjej kompis för jag fattar 0 av franska! Och nu ska hon hjälpa till så jag får en chans på disney!!!!!!!!! Ah nervöst!


Nu kör vi!

* Paris - Disneyland *

Skriva ett CV på engelska som jag sa tar ju död på mina hjärnceller som jag ska spara till pensionen! Åhh, Sjukt att man inte kan komma på något vättigt att skriva! This is not easy! och mina stavningar är inte ok! haha Snacka om Engelska 2! Haha. Men men! Måste tacka Jonas som engelska lärare via Facebook. Snacka om ett lexikon! Jag skriver en mening på svenska och han översätter! Helt sjukt :) Alltså drömmen skulle ju vara om jag kom in! Jag skulle digga att vara en Disney figur! Frågan är ju vilken jag skulle vara.... Jag skulle vilja vara.......

TIGER! .....Men sen så slog det mig att jag annars ville vara...........


LÅNGBEN! ....Men det är mer Elle över det han. Lång, smal och slamsig! Men ändå en hunk så klart ;) Men sen så slog det mig att jag kanske borde vara................



PETER PAN! Inte allt för tighta kläder, Parfekt för att showa lite dans och akrobatik! Sen är han ändå rätt skön! tyck jah!

Nu börjar tiden närma sig!



Mormor är Bäst!

Mormor är så sjukt rolig att bo med! Jag frågade om hon kunde engelska och hon sa nej. eller jo, hon kunde säga Yes. och Nå. Jag frågade menar du No? Hon svarade, det som betyder Nej! :) hahaha...

Sen sa hon, Magnus ta och skriv ditt CT. jag stirrar på henne och då säger hon CB? ahaa CV. haha.. Men hon vet inte va det står för! HAHAHAHAHAHAHA,.. (inte jag heller) ... heh....hee....he... Anywho!

ikväll ska jag sitta och skriva på mitt CV som ska skickas till Paris för att få plats till Auditionen på Disneyland i Paris. Så nu måste jag bara få ett skönt CV på engelska! Undra hur detta kommer gå. Lägenheten försvinner imorgon! :/ Kommer sakna partyhuset! Men men! OM jag får jobbet i Paris kan inte det bli sämre! :) Nu är jag taggad!




sleep time

Efter att klockan verkade gå så fort så måste jag säga att det är dags att sova!
Men jag tänkte lämna er med en freestyle i lägenheten! :) Enjoy haha...



Natti Natti!

Sinkin Sunday

Hello!
Mormor tyckte att jag skulle inleda mitt blogg inlägg med
(mormor)- Tjao, hur är'e? Äre bra där bort?
Hahahaha.. Älskar min Bonska mormor!

Idag har jag spenderat hela dagen på stan med Petter och snackat om allt från himmel! Mat och skog, kärlek och hat, smak och känsla, utseenden och lukt, SLARVIG & KONSTIG! You name it! Mormor nämde just att hon en gång i tiden hade en hund.. Vid namnet Tarzan. Sexigt namn på en hund? Haha. Jag HATAR GREENPEACE! fyfan vad dryg snubbe! Helt seriöst dom är inte till för att rädda mäskligheten!? Dom är till för att förstöra den igenom att stanna oss på stan när vi inte har tid och sen tvingar en till att lyssna. Kan dom inte bara, ta ett bord, placera det mitt i stan, och se hur många som VILL skriva på eller lyssna! Sjukaste är att han som BABBLADE lät så jävla påklistrad av allt han sa. snubben säger att han jobbade som brandman en gång i tiden, VARFÖR byta ut det mot en gratis jobbande Greenpeace? Och sen använda brandmanns yrket som metafor till hans beskrivningar. " Jag jobbade som brandman där vi släcker elden på ett brinnande hus, för att rädda folk. Det är ju det vi i greenpeace vill, rädda folk" Sen använder han det och säger att "Politikerna låter huset brinna" Haha... det sjuka är att han gav oss broshyrer och säger att det är gratis att bli medlemmar, sen att vi ska "skänka" (vet inte hur det stavas men....) 50:- i månaden. Men sen när vi inte ville betala så tog han tillbaka broshyrerna och allt. Så kom ihåg att dom vill ha röster och medlemmar, men för att vara med måste man betala nått.. Vilket innebär att det kostar att vara med och "skäkningen" är medlemms avgiften. Haha..kasst..

Sen så var jag nära "Näradöden upplevelsen" idag.. Skulle möta min kompis idag på stan och tydligen gick han på haga och jag cyklade där. Jag hörde nått skumt ljud från bakdäcket jag hade pumpat och sen så från ingen stanns exploderade däcket! Och satan vilken smäll det var! Mitt hjärta höll på attt stanna. Haha sen när jag träffade Petter i stan så hade han hört smällen, han trodde också att det nästan var en skottlossning. haha!



Lite klipp som jag hittade. Enjoy!




Lite korta grejjer! :)



This young boy, he's a freak, He's out CLUBBING every night of the week!

Hum... Idag så vandrade jag runt i timmar på stan med en massa vänner och bara chillade och kollade in Umeå City Beach finalerna! Det va väll aiight! Sen så Traskade jag med lätta steg så klart mot bolaget och införskaffade några partypåsar in mot kvällens action! Min slogan kanske lyckas få en eller två ögon att bli nyfikna? Det är nämligen så att jag lyckades tappa mina hemma nycklar och mobil på stan idag! Mobilen hade jag glömt på Apberget och låtit den legat där i ca 30 min öppet i tomma intet och ändå lyckats att få tillbaka den.....Orörd... Sen nycklarna tappade jag tydligen någon stanns i beachläktarna?! Och ETT par nycklas hade hittats och så klart var det ju mina! :) Sen skrapade jag någon lott jag hade fått och ser man på... Vad hände? JO jag vann så klart! Sen så hittade jag en Sony Ericsson mobil på en bänk som någon liten tjej ägde. Min första tanke var.. "Ska jag knäcka kortet och sen använda den själv" eller ringa upp någon som är på hennes lista. Men jag tog så klart alternativet och ville få tag på nån som känner henne, för mitt samvete skulle inte klara av att ta den. Då ringde det i mobilen just och jag svarde och dom kom och hämtade den! Och gav mig en kram och var lycklig! Haha.. Sen har dagen annars bara rullat på som en knubbig person som har rammlat. Men Nu så lutar det mot duschen och sen göra sig fin för ikväll. Vars blir det utgång? .. Jag tror det blir först Tc en snabbis och sen kanske förbi All Stars och sen Så klart bästa till sist, Rex!


TjejAvdelningen på H&M! 149:- tror jag.. Skjukt skön att dansa i!

Ses i rutan snart!



Jätte kär!

Sjukt sköön version!

MiniLördag

jajemen! Igår blev det Rex. Som jag misstänkte! :) inget kan gå fel när man sticker på rex! Hum. Förfesten var i baggböle och det va riktigt trevligt och mycket folk! Dock små drygt att cykla men what ever, det är ju bra träning! Nu sitter jag och mentalt förbereder mig för att gå ut och springa på ica och köpa sylt till mina pankakes! Men det går fan inte bra! .. Fortfarande krasslig i halsen så jag kan eller får inte sjunga för då sabbas rösten mer och jag är less på att låta som Duffy nu och vill ha tillbaka min smör röst! Den är roligast att smöra med ist för Whiskey rösten.
Frågan är, Whats up Tonight!?


Här har vi tjej skjortan från typ. Gina Tricot :)
Av någon randomhet så har jag börjat shoppa typ 70% bara tjejkläder.. hahaha alltså bara stora linnen och så. Inte några trosor eller ah ni fattar, så fucked är ni inte ;D  hahaha Men typ, ah Mkt fynd finns det.

Mormor blev för less att jag satt för länge framför datorn nu så hon stack iväg ist! haha sämst jag är.


God morgon!

Nu är det morgon och man vaknar upp hos Finest! Idag verkar solen till och med glad! För om solen är glad så är alla glada...hihi haha hohoh... Aja Fuck it. Nu är det en timma kvar innan gamma mormor är i min lägenhet och rensar den som vanligt och så klart kommer hon behöva min hjälp med tunga lådor! Så det ska vi göra med hjälp av syrran som ska hjälpa att köra alla lådor! Sen nu har vi ätit kyckling och ris, Sjukt gott och igår när jag ställde mig på vågen vägde jag 67! det börjar ta sig! Mitt mål är ju att bli 1,70 och väga 70 :) haha.. Nu sticker jag till lägenheten! ses snart! Peace out!

Hahaha...

Fick in några clipp från kameran till datan! hahahah.. Kolla in sköna misslyckningen och skratta!! :P hahahah


Navids skratt i bakgrunden! Skönt! :) haha!


Tårfylld och Fartfylld helg!

Jao! Nu var det ju ett tag sen man var inne och skrev i denna blogg.. Sjukt seg. Ja jag vet, men jag har fan aldrig tid känns det som att skriva. Hela tiden saker att göra och definitivt nu! När jag ska flytta ut och har spenderat hela dagen till att försöka packa ner allt! Helt sjukt, sitter och lyssnar på lugna låtar och städar ur lägenheten och blir så känslomässig att jag får tårar! Så många minnen av galna fester man har haft och så många mysfilmkvällar. Och våran "GNO" kväll! (Guys night out) så sjukt kul! Men som sagt nu blire hårdhanskarna och flytta in till mormor och sen förhoppningsvis inom kort rymmer ja iväg till Paris! Det är ju målet som sagt! Och dra ner på festandet och satsa på musiken. Sen så ska ju Alex "Ryssen" rycka in i lumpen och då blev det ett jävla vattenkalas från ögon-globarna! A mans gotta do what a man gotta do! :) I helgen va vi ute på....Först REX en snabbis sen vidare på TC! Nu är jag bara så sjukt taggad på TisdagsRex så man kan få dansa lite! känner mig stel nu fan..OCH! i tisdags var jag Dj på Amies 20 års fest och där blev det mkr reaggaton ass-shake musik och hiphop så klart! Sjukt roligt måste jag säga! Nu är det bara så mycket som kretsar i min skalle, ang flytten och en jävla massa saker.. Hoppas Paris blir av, ska lämna in mitt CV i veckan sen kanske fara på audition! Kul! Mig jobbandes på Disneyland skulle verkligen gå ihop! Men nu är det bara att se vad som händer!

Annars idag har jag spelat piano så det värker i mina fingrar! Inte coolt! Sen imorgon blir det jobba på CV:t, Städa ut det sista ur lägenheten sen träffa kompisar och se film på kvällen! På tisdag kommer man att rocka golvet på Rex och under dagen hälsa på syrran och hennes son den lilla köttklumpen Levis. Den gulligase bäbisen ever! Haha... Ja sen skriver jag mer senare! :) Liten update på mitt liv iaf haha..

Dags för en BILD-BOMBING! Som lite sammanfattning över 2010! Enyoj The nice, Ugly, Cool, geek and more expressions!

Jag gör flaggan över vattnet med kläderna på och tur att jag inte tappa taget!


Nån Random jag fotade! Killen såg så filosofisk ut att jag va tvungen! jag kallar bilden "Kung Louie"


Jag ute på baksidan. Rosé kvällen med Alex!


Alex på baksidan! Just chillin!


Erik Mr. Mustacho is on fire! Men här såg han förskräckt ut :O


Och här ha vi min polare Emilios hund. Mr Didas (Adidas utan A:et)


OCH NU TILL GNO NIGHT! Lite små homoaktit ser det ut som men de e nice! This is how we roll at the GNO! :)

En full alex som gör sitt kända "Vad heter Vi" facet!


Min sällsynta "Monkey Face dance" Ett helt paket av fuckface. Tur att ni inte ser dansen. denna bju ja på!


Här har Vi dibbe mr "Drunkass" som chillar! Filmen som vi filmade är legendarisk kan jag nämna! :)


HOPPAS ni hade trevligt att kolla in lite fuckface och skönt folk!


Ses snart i rutan! Peace out! :)

RSS 2.0