Peace And Love ( Det är vi som far )

Tråkigt att det inte finns så mycket att lägga ut direkt! Men det är mycket nytt på gång.. Snart får ni allt se!!!!! Helt Sjukt! JA jag är Lycklig!

Ikväll blir det tåg till gävle sen vidare till borlänge! Ser fram emot allt nu!! Ikväll så då jävlar!
Mange och Elle! Mot FRED OCH KÄRLEKS FESTIVALEN!! Vadå taggade!

Vi två far!

 

DET ÄR VI SOM FAR


Midsommar Och (Mannen, Ge mig aldrig ditt kort igen)

Igår var kvällen helt okej! började hemma hos mig och snackade skit och drack sen när tiden hade tickat mot kvällen begav vi oss mot förfesten! där det va ca 15 pers. Helt okej sådär! När yr-heten började slå in så rullade vi vidare mot båten med rabih som rally chaufför och blacknemo som fatman scoop! Haha.. vi gled in till båten där vi sen siktade mot första bordet och började korka upp mer att dricka. Jag hade just fått min öl och ett glas champagne som bara stod och lockade framför mig. Men det tog inte mer än 10 sekunder innan mammas pojkar tjejen vällte ut allt över mitt knä! Och fyllan gjorde så att man inte fick höra ett förlåt eller nått.. Aja smällar man får ta när man är ute på club. Kvällen var helt okej innan det va nå reets som hoppade på bryggan mellan båten och kajen så bryggan blev vinglig och folk som hade betalat inte fick komma in. Bra där! Så efter alla uppståndelser fick båten stänga tidigare på midsommar och ingen styrde efterfest! Bra där! Och bilen vi skulle åka i hade någon idiot punkterat! Bra där! Så kvällen med andra ord sjönk som skeppet i chang hai!? Har aldrig hört talas om det men skit samma. Det lät bra. Så efter allt for jag och robbin hem till mig och deckade! Vakna idag och åt på Ronyas! Och nu ska vi snart till Göteborgs caféet och lyssna på Erik som ska sjunga sen blire hem och göra sig fin för ikväll......Då smäller det. :) Ses i rutan på ett tag readers!


Helt sjukt!

Löner ska betalas ut i tid! Alla har fått nia innan midsommar, jag får vänta tills måndag! Får se, Utan pengar på Midsommar, transporten till Peace and Love, camping saker, räkningar och drickan till midsommar, lördag, peace and love!? Va fan hände! Ansvar för helvete! och inte fan kunde man hjälpa till på något sätt!? Skit jävla snack. Aja, orkar inte gnälla mer. Bra att allt är över och man får nya chefer snart!

Ikväll blire party som fan på båten! men först så blir det att grilla och chilla med folket!
Rabih och Nescobar kommer på besök! Kul! nu kör vi! Peace out!

Dagen innan Midsommar

Okej!
Nu börjar alla panika som vanligt, inget ovanligt. Nej inte äns jag har en aning vars man ska vara på midsommar! Men jag antar att jag kan göra smygreklam för polare och säga att man kommer besöka Vita Björn nere på kajen! Men Underdagen så vill man ju grilla och sånt med vänner och andra! Så min stora fråga lyder då såhär! Vars fan ska man softa innan kvällen!? Lägg tips! Haha.... Skönt att man fick bra jobbar tider på Peace And Love och ännu bättre, ta med en kompis att jobba med! Så jag tog med Elle! Jävlar va det kommer bli fest!! Men men.. Idag/ikväll ser det ut som om det blir att köpa Camping saker och sen planera allt. Imorgon blir upp tidigt för att tvätta och packa kläder för på söndag är vi off mot P&L :) Nu ska jag sola i SF parken och så, lönen måste komma in vilken sekund som helst! sen blir det galet med mat! Och frukter i solen! Ahh Tagga livet! ses snart! Tills dess lämnar jag er med....


Min kära vän som har lyckas. Och tillomed göra en sommar plåga! Plus i kanten där!

O jag:)

Lill Lördag

Idag har man varir i stan och varit med vänner och bara glassat i solen hela dagen. Nu efter man har varit och flashat lite med akrobatik på apberget så sitter man på waynes och bloggar och kolla facebooken! Ikväll är det lill lördag så jag tror att det lutar åt att festa ytterligare en dag? Haha.. Jajemen! Elis sitter och spänner lampsladdarna och dem blir inte mkt större men det är nice.. Båten snackas det om ikväll och det är väll dit jag antar att man ska fara? Vi ser väll! :)


Skål För ikvääll!


YO!

sitter och diggar låten för länge sen! :D

 



Älskad sen liten!! :)

Ahh..

Tuff dag! Idag har vi alla varit på ÖB och handlat tält och alla camping tillbehör som behövs för att ha våran fest på campingen på Peace & Love! Så enormt sjukt taggad man blev idag genom att bara se alla camping saker! Sen nu så är man hos mormor och skulle se film men hon va för trött och ville sova, så då sitter jag vid datorn ist! sjukt tråkigt men det är nice ändå! Okej! jag kan lämna er med denna skönhet tills vidare! :)

JAH! okej.....


VADÅ LYCKLIG!??!?!

Grattis, du är antagen! Peace & Love är................... Osv..
För jag ska ju dit och jobba.. Coolt?! Haha! Awsome att få svar under 3 Timmar!
Spontant! Hahaha...

Sen idag eller nyss så har jag och Alex Fiskat och fått 5 Fina Firrar! Som vi nu ska äta! Sjukt gott!
Sen resten av kvällen vet jag inte vad som händer? Kanske sova och vara glad över att man ska fara på P & L!
Jävlar vad jag är Glad! Denna helg har varit underbar, Förutom vissa motgångar som har förstört det mesta.
Men annars så måste jag tacka alla som har varit med mig i helgen och höjt stämningen! Ses i rutan snart igen!
Pusshey!

Lite bilder från helgen och idag! :)

Här fiska ja! Warrapp! Haha..


Kassa Tjuvar!

Haha satans så flippat alltså.. Okej whats up?! Igår var vi på Tc och festade och minglade med umefolk! Det fucking sjukaste är ändå att, av någon anledning får jag ett ryck att inte vara kvar på Tc längre och sticker till droskan. 30 min innan stängning. HAha sen får jag inte komma in för att "insläppet" är stängt.. Haha vilket skämt! Jag står på listan och det är fuck 30 min, sen får ja inte komma in.. Så jag lämnar mina grejer i min väska, vilket är en läder jacka, MacBook Pro Dator, Alla vipkort samt passet och allt personligt. Gömmer allt under en stol på en baksida och hookar med 2 sköna snubbar som jag inte känner och bestämmer oss för att spontant klättra upp på taket och ta oss in på så sätt.. Hahaha... men vakter såg och det var kört då. MEN när jag kommer tillbaka till mina stuff som jag gömde, så låg ALLT utkastat. Datorn va uppvikt, Vipkorten utspridda överallt, jackan och allt utkastat. ALLTSÅ, Förlåt om jag verkar dum men Villken idiot kastar ut allt bara? Och inte Snor grejjerna. Jag Tog allt så komiskt att jag ÖNSKADE att mina saker blev stulna, vem fan lämnar ett sånt här tillfälle? :P Hahaah Sjukt kassa tjuvar!! Haha

Ikväll kickar vi igång kvällen hos JC fredde och sen vidare mot All Stars, TC eller Rex! vi ser vars vårat vingel tar oss! Sjukt taggad även fast vädret inte är G någon stanns.

typ så ser jag ut ikväll? Peace out!!


HAH!

Ofta man kan göra så? men anyway! hahah Enjoy!



Spela Flöjt med underlivet?! :D hahahahaha

haha!

detta är våran förfest med vårat nöjje! :) ta en titt!

Skön kille!


Move on

Ja! Ännu en ny dag och man försöker att le. Men det går inte så bra, plus att vädret typ gråter med en. Så vad ska man göra. Just move on. Det är defenitivit inte värt ett piss att nämna, räcker med att dagarna nu framöver kommer bli bättre. Tack för lögner visade sig i tid, nu vet man iaf. Ikväll blir det Club Rosé på Tc och sen blir det kanske ett besök med grabbsen på Premiären av droskan. Haha! Fan va mycket om fest det står på bloggen märker jag. Kanske dags att sluta med party? Fast jobbar man inom nöjesbranchen så är det lätt att man fastnar för festandet också. har man förmåner på alla klubbar ska man inte låta dom gå till spillo heller :) Nu sitter jag på Waynes och Deffar med Vatten. Ska snart fara och äta Pizza! Magen kurrar mer än en Ilsken björn, Gammal Motor, Arg gubbe, skitnödig katt? Anywho! Låten jag nu lyssnar på är inte min musik smak egentligen. Men jag tror jag Just ljög för mig själv, för denna tjej är så sjukt skön. Hon heter Maja Alderin med låten Darling! Jag blev typ kär. Haha! Hon gjorde det dåliga vädret bättre! Tack Maja :) Kommer in snart igen! Men tills dess lämnar jag er med...... Ett Leende på Läpparna! :) Peace out!

A day like this

Sitter på ersboda hos Anders och soft festar lite innan vi ska ut på Tc uteserveringen. Sen så lyssnar jag på James Morrison - You make it real...... Sjukt bra låt!
Sjukt skön låt! Hum. Vad händer då, inget spec nu iaf. Ses i rutan snart!:)



Älskar låten och att Nick gör låten så sjukt bra! :)

Thursday

Shit vad veckan går fort.. Man hinner inte planera vad man ska göra innan en ny dag har slagit in! Idag så blir det parken va väll planen! Kan bli nice om vädret inte sabbar allt. Igår så Spelade vi brännboll och drack lite, så det var en skön förfest! Sen var man på All Stars och festa lite, sen gled man vidare till Olearys. Det var okej med fok men man lyckades bli liite för rund under fötterna så vi hoppas på att det kommer bli lite lugnare ikväll! Såg en snutt av Hulken igår, och den filmen verkade helt okej faktist, av det jag såg. Så jag funderar på hyra den snarast att se! Nån som är taggad? Nu är det dags för Mat. På Max som vanligt. 1 av hundrade gången. Så vi ses på ett tag. Nu blire mat! Hey :)

Älskar Låten och håller på nöta nu så man snart kan lägga ut den inspelad snart :)


för att du är så snäll...........

Nått slags reet.


haha alltid lika kul.


Thats it!

Nu har jag fått nog. Sjukt less... Nu ska ja äta sen är jag på nydala och kollar på vattnet och typ ska försöka komma på en låt. Det här suger. Sitta framför datorn i evigheter.. Dags att lyssna på vad vattnet har att tilltala mig! Så om nån är lika borta i skallen som jag, finns jag vid vattet. Hej då! Måste rensa skallen.


Hola

Idag har man vaknat och farit och käkat lunch hos mormor - det var jätte trevligt och alltid lika kul att höra lite bondska med tanke på att man är en liten blatte som man är:) Jag har också varit på stan och mött upp Nikkeboy och uppdaterat livet och nu sitter jag och planerar vad som händer ikväll. Överväger att sjunga ikväll eftersom att jag inte är förkyld längre.. Hoppades dock på att någon klubb hade varit öppet så man hade kunnat dansa men det får bli imorgon på lillördag! Rex va stängt idag också så då dog ju alla chanser till party ikväll. Tillvidare lämnar jag er med en av mina nya favoritlåtar. Lyssna på den och tänk på mig :) hey hey!

en fransk favorit!


Början på veckan!

Hey ho!
Ikväll så har man planerat upp dagen med att äta på stan någon stanns och sen ikväll ska jag vara spontan och typ, fiska och grilla med en kompis! Alex, Mr Russia! Haha.. Kommer bli kul, jag har ju inte fiskat sen jag va liten. Vet fan typ inte hur man gör. Grilla Kommer bli gott och klä sig i jätte tjocka kläder så att man inte får något myggbett! ser framemot kvällen! Imogon blir det Tisdags Rex :)

Design KinaKattens Mästerverk 2010!


Fre-Lör-Sön

Billionaire säger jag bara! :) Sjukt bra låt.. Anywho, i fredags så va jag på Tc, Club Rosé så klart! Sen i lördags så drog jag och gänget på Rex, och det va ju sådär, Vädret sög ju så det va inte så underligt varför det va lite folk.. Så jag drog vidare på TC och där va det röj! Rätt ok mkt folk och bra musik! så det blev många besök på klubbar i helgen. Idag så blir det att ha gemensam träff nere på kajen och grilla och träffa typ alla umås dansare! Kan bli sjukt kul! :) Jag ser framemot det! Vad händer iveckan? :) Det får ni läsa och se! .. Tills dess så ses vi rutan senare!

Magnus Mattias & Melissa..... Matte kunde ha hållt min hand lite hårdare :(



Quest Crew

Fy satan vad grymma dessa grabbar är som van Americas Best dance Crew! det är fan inte ofta jag får tårar men jag fick det av att se hela denna video! se alla shower och njut! Fy satan va unika grabbar dom är! 100% Rätt val att dom vann!

 

Love this!


Alright!

Nu börjar jag med nörderiet att blogga mer! Igår va det en riktigt trevlig kväll på Tc's uteservering! Mkt skönt folk och mkt fylla. Gled in vid halv 12 före kön och fick vårat bord som va reserverat! sen Fram med Rosévinet och bärsen och sen spårade det bara helt enklet. Vakna på morgonen och var så sjukt hungrig, hittade en pizzabit som var kvar sen igår när jag inte orkade hela "husets special" pizza! Oxfile... Mm jag drägglar av tanken att få smaka den igen.. IDAG! så ska jag spendera en timma till på Waynes sen ska jag möta en polare sen drar vi vidare till mig och förfestar innan vi glider vidre till Rex eller Droskan, vi ser väll vilket håll vi vinglar till.. Synd att vädret bara gör allt dystert, men det stoppar inte Mr Gello Ass från att festa! Så, vi ses i dimman och i rutan på ett tag! Holla Holla

Japp...Jag drör mig i örsnibben. Fråga inte varför.. :)



SEG!

haha Shit va länge sen jag va inne och uppdaterade bloggen! man kan fan tro att jag e död! :P Men nu till buisness! Idag så softade jag nere i parken med en kompis och solade i timmar! sjukt nice väder! ser framemot TC uteserverning ikväll! under veckan och så har jag Dj:at på 2 st högstadie balar och sen igår på Studentskivan! där nått tragiskt hände i trappan. räcket pajjade! inte bra.. så vi fick sluta spela..Hoppas att det gick bra för dom som skadade sig! :) vad händer ikväll? Jo Uteserveringen på TC! där man har Reserverat soffplatser och kan glida förbi kön lite när man vill.. sjukt kaxigt sagt men det är nice :) haha.. Jag lovar mig själv och er alla läsare att jag ska bli mer skärpt och skriva och lägga upp mer saker! :) Tills dess! vi ses i rutan!

Its all a matter of time

Gårdagen va slapp, och trevligt sällskap hängde man med så vad kan gå fel då liksom!? Idag så har vi grabbar och tjejer käkat bakis pizza! ( Tre kronors special ) och lyckades inte få i hela! vars är felet....... Resten av dagen/kvällen ska spenderas hemma med keyborden och sången! hade tänkt att träna och göra en låt! Som man skulle kunna lägga ut på bloggen, typ. :) nu ska jag vara tråkig och sluta och dra hem och få något gjort som man kan lägga ut! så vi ses senare i rutan. Peace out

Lörday!

Okej!
Gårdagen var helt okej faktist. Va på Five först där draget inte va bra som alla misstänkte så vi stack direkt vidare till Corona där vi som vanligat alltid party & Bullshit! Så, vad blir det ikväll? Olika hemmafester står på listan! Annars blir det TC eller REX. vette fan.. Men!

MÅSTE BARA SÄGA ATT JAG ÄR SÅLD. för ett ovärdeligt pris. jag måste bara räkna in mig på det här! 5, 6, 7 och 8 :)

Ikväll blir det rosé :) Tacka fan för det!


Jao

Sitter och käkar frulle med juice och diggar musik till sommarsolen som steker igenom rutan i min nacke! kommer säkert bli en sexig nackbränna! Vädre är så sjuukt Schitzzo så jag fattar noll! What else? JO! ramlade på rumpan när jag åkte inlines förra gången och hade ett skrap sår på ena skinkan! Inte coolt :( idag blir det att ligga i parken och sola lite och äta med vänner! sen Taggar vi säsongens sista five ikväll och ser vars kvällen bär av! en förfest hemma hos erik min sång kompanjon kommer bli nice.. Balen va igår, roligt att se alla komma glidandes i fina bilar och uppiffade sjukt snygga! sjukt avis med tanke på att min bal sög för att min dejt lämnade mig ensam efter middan. Men nån dag ska jag gå balen igen och dressa upp mig med min partner så vi blir snyggast på stället! :) Okej, då ska vi se.. Nu ska jag på stan! C Yaa

Inlines

Yao!
idag har jag softat hela dagen i parken och återhämtat mig sen gårdagens inlines åkning i betong parken! Igår lärde jag mig att göra volt ut ur rampen och sen några andra små trick så nu har inlines blivit en stor grej i sommar för mig.. videon kommer ut imorgon eller....Klipp som det nu kallas! :) Ikväll blir det fest lite slappt sådära med vänner.. Sen vet jag inte mer.. Men mer kommer ikväll typ:) C ya in the screen later Readers! :) Peace out

Kolla här annars: http://vimeo.com/12219049

Tuesday!

Idag vaknade vi alla grabbar efter att ha haft den sjukt galnaste kvällen på länge.. En grabbkväll med film och bärs! Alla dog av en efter en, men det fanns ju iaf 2 tappra eld själar som stannade uppe hela kvällen! Det va Jag och Gurra! Vi drog 4 filmer! Spread, The Uninvited, Room 6 (som söööööög) och Bankjob! Efter att ha sett alla filmer och spelat in fyllecam clip och haft kul så dog deckade vi i soffor och fotöljer, om det nu stavas så! idag på mogonen låg vi alla och solade på baksidan med det sjukaste skööna vädret! Blå himmel och inga moln...inga bekymmer! Fuck va nice, Hakunamatata! Men det som stör mig är dom dära jävla grönsakerna som faller från träden.. Bladlössen! Sjukt dryga små kryp. Aja, anywho! Gourme Lunch och SF parken whas the shiet idag, och slutade på Waynes uteservering! Och ikväll blir det Volleyboll på Teg! Ses senare i rutan mafakkaz! :) Peace

Summertime here i am!


RSS 2.0